Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleme mele dudtki

czy jest tu ktos kto zaczal studia duzo pozniej niz po maturze? i jak sobie ...

Polecane posty

Gość eleme mele dudtki

poradzil? mam 23 lata i dopiero zaczne studia (wczesniej pracowalam aby sobie na nie pozwolic). boje sie, ze sobie nie poradze. dostalam sie na rachunkowosc, to raczej scisly kierunek, z matmy w liceum nie brylowalam, ale dawalam sobie rady na 3 i 4. boje sie tym bardziej, ze po takiej przerwie wszystko pozawalam. czy ktos z was ma jakies dosw. w tej materii? tj studiach po przerwie. ciezko bylo, da sie jakos nadrobic, wyklady sa "od poczatku" czy jednak wiedza z liceum jest niezbedna itp. z gory dziekuje.

spokojnie, dasz radę. Ja zaczęłam tez rachunkowość na studiach podyplomowych a mam dwa razy więcej lat od Ciebie. Jestem po pierwszym semestrze, dłlam radę, mam nawet jakąś piątkę w indeksie :)

Gość eleme mele dudtki
dzieki Iweta :). Pewnie wszyscy beda w wieku 19 - 20 lat :D, tylko ja stara krowa ;) i troche glupio bedzie, jak nie nadaze :P. Generalnie konczylam ekonomik, wiec rachunkowosci sie nie obawiam, bo cos tam jeszcze pamietam, tylko tej nieszczesnej matmy i ekonometrii no i statystyki. Zastanawiam sie tylko czy ciezko z powrotem powrocic do takiego systemu - wstac rano, na wyklad, przy sesji zakuwac. wiadomo, ze jak czlowiek juz pracowal, to zdazyl sie nieco intelektualnie rozleniuchowac;)

ja mam 22 lata i tez zaczne dopiero studia! Bardzo duzo osob bedzie starszych, zobaczysz!! Nie tylko my takie stare krowy ;) ja zarzadzanie i jedyne czego sie obawiam to matematyki :o

Gość eleme mele dudtki
IceTeaLemon, wlasnie patrze na liste studentow prawa 1. roku i faktycznie, na 300 osob jakies 50 przyjetych to posiadcze starej matury czyli co najmniej Twoj rocznik i starsi. u mnie takiej listy nie bylo, ale licze, ze ktos ze starszakow w mojej grupie bedzie. no to juz sa nas 2, bo ja tez najbardziej sie obawiam matmy - boje sie ze wszystko juz zapomnialam z liceum eh. No ale damy rady pewnie ;).

elemele>> nie martw się...za zaczełam jakies 13 lat po maturze. Mając rodzinę i pracę nauka nie jest łątwa. Kierunek adminiostracji, gdzie jest duzo prawa...ale idzie ok. Hm, powiedziałabym, że lepiej niz pk...Wytrwałości i chęci potrzeba..:) Uszy do góry :) Powodzenia 🌻

Gość eleme mele dudtki
dziekuje bardzo Wam :), juz mi lzej na duszy i na pewno postaram sie sprostac wyzwaniom :D ;) 🖐️ 🌻

Gość u mnie w grupie jest pani ktor
a ma 33 lata i studiuje z nami (22lata) dziennie:) wiec bedzie ok !

Gość juskus
ja mam 25 lat i wiem ze powinnam juz pracować i mam wyrzuty sumienia tak mi sie zycie ułozyło