Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agam99

praca w ciąży

Polecane posty

Gość Agam99

Jak długo pracowałyście w ciąży tzn. do którego miesiąca? Jak zareagował na ciążę Wasz szef? Jak wygladał Wasz powrót do pracy? Właśnie dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Zastanwiam się jak długo będę mogła pracować i jaka moze być reakcja mojego szefa.

Gość danis
w 1 ciązy pracowalam do 7 miesiaca, ale teraz nie bedę sobie tak pruła flaków. Szef spoko bardzo fajnie gratulował mi szczerze.

Gość ehem
w 1 ciazy pracowalam do samego konca!!! tak sie zlozylo ze na zwolnieniu bylam tylko 3 dni przed porodem, prace mialam biurowa, czesto w domu itp za to teraz zrobie wszystko zeby cala ciaze wybyczyc sie ;) przez to ze wtedy pracowalam do samego konca urodzilam miesiac przed terminem bo wydawalo mi sie ze ciaza to nie choroba i chcialam postawic na swoim ze nie pojde na zadne zwolnienie a szef zareagowal ok

Gość Ja jestem w 1 ciąży
Pracuję w szkole, tzn w kilku, w sumie na 2 etaty, więc pracy jest mnóstwo i biegania też. Jestem teraz na początku 6 miesiąca i odpoczywam w związku z wakacjami, ale do czerwca wypruwałam się totalnie łącznie z wyjazdami, dodatkowymi zajęciami, awansem zawodowym itd. Moi pracodawcy zareagowali dobrze, nie mogę narzekać. W obu pracach jak twierdzą nie mają zamiaru rezygnować ze mnie po macierzynskim. W jednej z prac dyr. zapytała mnie, czy planuję wychowawczy, bo chciałaby móc rozpocząć dalsze planowanie. A co do pracy chcę wrócić na miesiąc lub dwa. Nie zamierzam pracować do samego końca, ale też jak na razie daję z siebie wszystko, więc nie sądzę, aby ktokolwiek mógł mieć o cokolwiek do mnie pretensje. Pozdrawiam