Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 _pina_colada_

KTORA Z WAS dazy do tego BY BYC CHUDA I NOSIC ROZMIAR 34?

Polecane posty

Go艣膰 ihaha
no ja bym nie chcia艂a 34. Mam kole偶ank臋, kt贸ra nosi ten rozmiar, i co? Ani biustu, ani ty艂ka. Ja nosz臋 40 i d膮偶臋 do 38. To jest moimz daniem idea艂 kobiecej figury. Przynajmniej dla mnie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 muminkowaaa
ja nie musze da偶yc bo 34/xs mam od zawsze a wcinam za trzech:)tak膮 mam przemiane nie jestem wychudzona tylko szczup艂a ka偶da cz臋sc cia艂a jest kszta艂tna i proporcjonalna do ca艂osci:) jestem szcz臋sliwa!!!! kobiety pokochajcie swoje cia艂a!!! czy grube czy chude...wszystko jest pi臋kne:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki sobie facet klt.
normalny rozmiar i kobiece kszta艂ty to 38/40 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! g艂upie jeste艣cie,偶e zrzucacie kobiece kszta艂ty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co za bzdura
jasne ka偶dy facet lubie szczuplutkie jeszcze nie spotka艂a faceta ktory twierdzi艂by inaczej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odra_za_olza
masz racje faceci kochaj膮 szczup艂e laseczki tez nosze rozmier 34 i wszystko mam jak trzeba piersi super i ty艂eczek i sexi wyci臋ta talia to najbadziej kr臋ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczuplutkie a suche
to wielka roznica a faceci lubia ksztaltne babeczki .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 guuuga
ja nosze rozmiar 34 , spodnie raczej 36 i daze to tego zeby przytyc z 4 kg :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siedemnastoletnia.
78 w biodrach-----> OMG, jeszcze si臋 nie zorientowa艂a艣, 偶e to by艂 podszyw? :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _pina_colada_
chyba sie nie zorientowala:Phehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okazZdrowia
Ja nosz臋 34 i wcale nie jestem drobniutka, mam 167 cm wzrostu. jestem po prostu CHUDA. wystaj膮 mi ko艣ci, wstyd mi zak艂ada膰 sk膮pe ciuchy czy bikini. Wiele bym da艂a 偶eby przyty膰, ale jem na pot臋g臋 i nic, najwyra藕niej tak膮 mam przemian臋 materii od dziecka. Nie odchudzajcie si臋 dziewczyny, nie r贸bcie z siebie karykatur.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _pina_colada_
okazZdrowia a ile wazysz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 toto co
rozmiar 26 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rybcia2309
Nie chce si臋 wtr膮ca膰, ale to chyba ju偶 anoreksja, dziewczyny nie r贸bcie z siebie szkielet贸w, faceci lubi膮 normalne dziewczyny, do kt贸rych mo偶na si臋 przytuli膰 i nie pokaleczy膰, sama si臋 odchudza艂am i wiem to z do艣wiadczenia, ka偶dy mi m贸wi, 偶e kobieta musi mie膰 i dup臋 i cycka :) pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Udost臋pnij ten post