Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korra

Jak rozjaśnic farbowane rude włosy??!

Polecane posty

Gość korra

Niedawno zafarbowałam włosy n rudy kolor i wyszedl taki prawie że czerwony, bardzo mocny odcień, jak go rozjasnic żeby nabrał barwy bardziej pomarańczowej?? Sa jakies domowe sposoby??? Albo może jak uwazacie, czy jesli nałoże na to blond szamponetke to czy to cos da??? Z góry dzieki za rady:)

Gość korra
nikt nie wie??? pomocy, prosze....

Gość szampon rumiankowy
duzo czasu na sloncu, ewe. odzywka waxa z apteki do wlosow jasnych (tez ma rumianek i bardzo pojasnia).

Gość trajka
a znacie jescze jakies domowe sposoby??:)

Gość Malina:*
Ja kupilam farbe . . .:) http://www.goldmax.pl/farba-joanna-naturia-color-220-plomienna-iskra-p-11051.html Tylko ze w naturze bardziej wyrazisty jest ten kolor ale niestety szybko sie zmywa . . moje kolezanki wyprobowaly ta farbe i jest swietna ma intensywny i wyrazisty kolor i dlugotrwaly . . .:) http://www.e-commerce.pl/Garnier-100-Color-746-czerwona-miedz,26354.html... Sama chcialabym sie dowiedziec jak mozna rozjasnic rude rafbowane wlosy . . . pomozcie

Gość szalona fryzjerka
Rudy mozna tylko zdekoloryzowac. Jak rozjasnisz je farba to bedzie tragedia. N I E R A D Z E

Gość szalona fryzjerka
Ach ty chcesz z ciemniejszego rudego na jasniejszy? Kumam. Ufff. Juz myslalam ze na blond. Ale i tak radze sciagnac 1 ton koloru. Jest zlota zasada ze farba farby nie rozjasni!