Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wyleczyc pedanta ...

jak wyleczyc pedanta ...

Polecane posty

No kurwica mnie bierze ... Moja matka znowu myje oka i sprząta porządnie mieszkanie ( ścieranie kurzy i odkurzanie to codzienna norma ... za porządne sprzątanie mam na myśli, czyszczenie wszystkiego w szafkach, za szafkami itp. ) ... Robiła to tydzień temu ... jutro przywozą nam nowe meble ... pewnie jutro też zacznie generalne porządki ...

taką samą mam matke i aż strach się bać jak skądś wraca a w zlewie jeden kubek stoi, bo nie zdąże umyć. :o

Gość she21
eee,tez taka jestem:P

No z naczyniami też tak mam ... od razu zjebka :( Też nie lubię bałaganu (codziennie sprzątam swój pokój) ... ale generalne porządki co tydzień to lekka przesada ...

Gość jesli generalne porządki
typu odsuwanie szafek i wyjmowanie z nich wszystkiego by je wyczyścić robi się raz w tygodniu, to to jest jakaś fobia albo nerwica natręctw

Gość pozwolcie ze się wtrące
u mnie to samo, jak przychodzi jej siostra z malym dzieckiem to kaze mi od razu zabierac małą do swojego pokoju bo jak chodzi to dotyka szybki od kuchenki i zostają ślady ktore potem musi sprzątac...:o głupio mi się robi w takich sytuacjach wobec gościa