Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutny12345543

co robic???????

Polecane posty

Moja dziewczyna dostala od jakiegos czasu nowa prace i tam poznala swoja kolezanke. Niestety zaprzyjaznily sie chyba zbyt mocno. Problem polega na tym ze ta jej kolezanka Ania niedawno dowiedziala sie ze ja maz zdradzil. ok rozumiem ze moja dziewczyna chce i jej pomaga w dyskusjach itd. ale od jakiegos czasu wlasnie od tej wiadomosci stalo sie cos tragicznego dla naszego zwiazku. moja dziewczyna wczesniej az mnie wypytywala kiedy sie jej oswiadcze a teraz dala mi do zrozumienia ze nie ma mowy o czyms takim, ze jestesmy zbyt mlodzi itd. ale wczesniej az prosila mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko ja nie chcialem tego robic na jej slowa, przeciez to miala byc niespodzianka!!!!!!!!!!! najpiekniejsza w zyvciu dla kobiety!!!!!!! co gorsze tak sie kochalismy ze zawszeeee kochalismy sie bez zadnych zabezpieczen ZADNYCH!!!! dzisiaj nie ma sexu bez prezerwatyw bo jak mi oswiadcza dziewczyna nie chce wpasc. dlaczego jakas inna kobieta tak moze ubzdurac innej kobiecie w glowie???? skoro ja ktos zdradzil to nie znaczy ze caly swiat innych musi zdradzac!!!! :(((((((( moja dziewczyna jednym slowem przestala sie tak interesowac mna jak dawniej. wychodzi wieczorami do niej, do tej Ani bo musi z nia pogadac bo ona teraz jest slaba po tej wiadomosci ze maz ja zdradzil. - tak mi sie tlumaczy. OK a co ze mna? dlaczego wy kobiety tak wplywacie na inne kobiety? co ja mam teraz robic? zbyt cenny w zyciu jest dla mnie ten zwiazek aby tak ja stracic :((((( dochodza mi nawet mysli ze wyrzadze krzywde tej jej kolezance jak strace moja milosc :((((((((((((( no bo co ja mam robic?????????????????????????? ;((((((((((((( nic do niej nie przemawia :((((((((((((( tlumaczylem jej wiele razy ze ja ja kocham, ze ja tez chce ja miec przy swoim boku, pozwalam jej jezdzic do tej Ani aby jej psychicznie pomagala ale to juz trwa zbyt dlugo :((((( dzisiaj widze juz inny zwiazek miedzy nami, a serce mi az peka z tego powodu ;((((((((((((((((((((((((

Gość kit_tka
Poprostu pokaż jej to co napisałeś do nas. Napisałeś pięknie więc powinna zrozumieć. Powodzenia.

Gość tempesta
Sranie w banie, jesteś zazdrosny i boisz sie że ta twoja miłośc dzięki zwierzeniom przyjaciółki spadnie z różowej chmurki i przestanie widziec Wasz związek w samych superlatywach. Niech zgadnę: jesteś zazdrosny że dziewczyna spędza czas z tamtą i nie daleka droga do tego by razem z kumpelą szukały odskoczni i pocieszenia dla tej kumpeli na wspólnych wypadach do klubów....Czujesz sie odstawiony na boczny tor i to nie miłośc lecz zaborczosc i zazdrośc Tobą przemawia. Dziewczyna ockneła sie że oprócz Ciebie są jeszcze inne sprawy, inne życie, koleżanki, znajomi.....a Ty byś chciał wyłączności i tego żeby jej świat sie wokół Ciebie kręcił.... Lepiej sam sie zastanów czy Ty róznież ograniczasz swój świat tylko do niej czy także miewasz spotkania z kumplami i wypady na piwko, bo jesli odpowiedz brzmi tak....to najwyższy czas żebyś przestał tu skamlec na żeńskim forum.

Gość 30 zim
"to miala byc niespodzianka!!!!!!!!!!! najpiekniejsza w zyvciu dla kobiety!!!!!!" khe! hrrr! aż sie zakrztusiłam z wrażenia no gostek niezłe ma mniemanie o sobie i jakieś niskie o swojej dziewczynie skoro uważa że jego oświadczyny to "najpiękniejsza dla kobiety niespodzianka" hehehe... nic dziwnego że dziewczyna woli na wszelki wypadek nieco się zdystansować