Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no no

kiedy kolejny okres..KTO POMOZE??

Polecane posty

mam pytanko poniewaz nie wiem jak wyliczyc sobie date kolejnego okresu bo 21 lipca dostalam skapych brazowych plamien ktore trwaly do 1 sierpnia ( dlugo jak nigdy bo okres zawsze mialam 5, 6 dni) a potem od 5 sierpnia zniow plamienia ktore trwaly do 11 wlacznie :( okres mam tak co 28, 29 dni wiec kiedy teraz powinien nadjesc bo juz nie wiem od ktorego dnia mam zaczac liczyc? KTO POMOZE?

Gość hyyyhhhy
hmm to w ogole dziwne....jesli wspolzylas mozesz byc w ciazy, jesli nie wspolzylas mozesz miec np nadzerke stad te plamienia, lub ewentualnie jestem w trakcie owulacji..choc dwa razy plamienia, na Twoim miejscu udalabym sie do lekarza bo ewidentnie cos jest nie tak!! jakas infekcja, grzybica, nadzerka.. nie wiem :/;/

ciazy niestety nie moge wykluczyc a wizyte u gina mam w pon ale jak myslisz kiedy powinnam miec teraz okres?

Gość hyyyhhhy
kurcze sama nie wiem bo wszystko Ci sie fatalnie pogmatwalo...najlepiej wlasnie idz do lekarza i bedziesz wiedziec wszystko :D

a Ty jakbys obliczyla tak pi razy oko ;) no wymieszalo mi sie ladnie i pierwszy raz w zyciu takie cos mi sie przydaztylo:(

Gość hyyyhhhy
a kiedy mialas ostatni normalny okres?????

jak ludzie myslicie kidy teraz moge miec okres to pilna sprawa piszcie

ostatni normaly okres mialam 17 czerwca a potem wlasnie 21 lipca ten dziwny

no teraz to juz calkiem dol bo wedlug tego powinnam dostac 18 a jest 23 ;(

Gość hyyyhhhy
kochana idz do lekarza te plamienia...sa dziwne...jakby..ciaza :( nie wiem czy planowalas to nie wiem czy masz sie smiac czy plakac, albo jakas infekcja przez to brak okresu

nie na caze mimo 23 lat jnie estem jeszcze gotowa i powiem szczrze ze bardzo sie martwie tym a do gina ide w pon na 100%

Gość hyyyhhhy
poki co sie nie martw na zapas :D moze to przez stres, zmiane klimatu itd :):) hmm a ciaza jakby nie patrzec..to stan blogoslawiony...ehh choc tez nie chcialabym teraz zajsc w ciaze chocby dlatego ze studiuje dziennie, nie mam pracy...co ja bym dzidziusiowi dala?? sama milosc to jednak za malo :)

no wlasnie jestem w takiej samej sytuacji co Ty! dlatego jeszcze nie jestem gotowa! a co do zmiany klimatu to odpada

zreszta stres chyba tez odpada bo jakos zbytnio sie nie stresowalam przed okresem bywaly gorsze stresy i okres bylo na czas i normalny :( ale pech!!