Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atak lewej skarpety

A ja lubię Romana Giertycha

Polecane posty

Gość spaććććććććććććććććć

Gość ja tam też go lubie

Gość dziwię się bo od
niego tak zionie ;) jadem, obłudą i chęcią rządzenia. doradcy? a ty myślisz że on ich pokornie słucha? a zresztą co to za doradcy? liga i wszechpolacy tfuuu :o

Gość na mnie robi wrazenie
bardzo zlego czlowieka.Tak sobie wyobrazam wcielenie szatana - o ile takie by bylo.

bo w swoich szeregach ma ludzi pokroju Wierzejski, od którego zionie wściekłością i Sobecką, która powinna dawno już latać wystrzelona po orbicie. Roman zwyczajnie daje się ponosić emocjom, a media to wychwytują.

Gość dziwię się bo od
to pochwal się co wiesz na jego temat! Jego podejście do ewolucji, zgwałconych kobiet... To ci imponuje?

ma potencjał, ale źle go spece kreują. Nie mówię, że jest wzorem, że jest jedyny mądry, który zbawi Polskę i w ciągu tygodnia sprawi nam raj na ziemi. Ja tylko móię, że go lubię, bo on właśnie nie jest taki zły, jak go media przedstawiają. Łatwy jest do takiej kreacji, bo daje się ponosić emocjom, a to jest jego błąd. Ale i tak go lubię. Chociaż na Ligę nie zagłosuję.

Gość dziwię się bo od
aha czyli lubisz go bo inni go nie lubią i robią z niego potwora? to trochę za mało jak dla mnie by go polubić :o

po pierwsze nie dlatego, że inni go nie lubią i mi go żal. po drugie nikogo nie chcę do niego przekonywać. po trzecie lubię go, bo w tych jego nerwach jest autentyczny i jako jedyny w tej chwili tak się zapomina w swych emocjach, że mówi co myśli, jeszcze nie kalkuluje na zimno jak Tusk. Lubię go za to, że jest takim właśnie Romanem, tylko czasem te emocje. W dzisiejszym programie klasa. Tylko dlaczego dopiero dziś umiał się utrzymać na wodzy?

Gość dziwię się bo od
szkoda ze nie oglądałam, ale zdania i tak nie zmienię :) ale Rozumiem cię ;)

Olejniczak rozszczekał się jak ratlerek, a Romano zachował spokój. ma tą przewagę, że wystarczy iż skrzywi czoło w \"złym geście\" a rozmówcy milkną, lekko podniesie głos i już zagłusza resztę. Potencjał ogromny, ale marnuje się na głupie przepychanki co było pierwsze jajko czy kura.