Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem nie potrafie

KOBIETKI jak Wam udaje sie rozpocząć związek?????

Polecane posty

Ja nie potrafie,.... Albo facet mi sie nudzi... Albo po prostu do siebie nie pasujemy i nic nie wychodzi:(:( Tylko ile to kurcze będzie jeszcze trwało;/

Gość sardynka_Sarda
Poznalismy sie w klubie. Zaczelismy sie spotykac i wyladowalismy przed oltarzem

Mi podoba sie mężczyzna,spotykamy sie ,jest ok. Fajnie. Ale po pewnym czasie zupełnie mi sie nudzi...Nie wiem czemu:(:(

Gość sardynka_Sarda
moze po prostu nie trafilas na jeszcze tego odpowiedniego

tylko kiedy on sie wkońcu trafi;/;/ To mnie juz dobija... Jak widze te szczęśliwe ,zakochane pary to az płakać mi sie chce...:(

Gość sardynka_Sarda
Pomysl sobie ze te szczesliwe pary sa szczesliwe bo pracuja nad swoim zwiazkiem. Bycie ze soba jest cudne ale to normalne ze w ktoryms momencie pojawia sie codziennosc, moze czasem nuda. Skoro u ciebie ledwo poznajesz faceta to potem ci sie nudzi - to albo nie jestes stworzona do stalych zwiazkow - a moze nie poznalas tego jedynego a tak wogole ile masz lat?

mam 20 lat...... Ale ile to moze jeszcze trwać???? Jestem normalną ,fajną dziewczyną..... Na powodzenie nie narzekam.... Nie znam faceta....podoba mi sie,,,,no strasznie chce Go poznać... Gdy juz sie z nim zapoznam,chwile pogadam.....to juz cos mi w nim nie pasuje...Nie wiem ale zawsze doszukam sie jakiejs wady;/ Nawet najmniejszej..no tragedia po prostu;/

Wiesz co jak dla mnie to jest tylko i wyłącznie Twoja wina!Nie znając Cię wiem, że bym Cie nie polubiła, a z taką selekcją jaka przez Ciebie przemawia nie znajdziesz faceta do końca życia, bynajmniej nie na stałe!

Gość sardynka_Sarda
Witam juz rano. Masz 20 lat wiec jeszcze mloda jestes. Masz czas. Prawdopodobnie nie spotkalkas wlasciwej osoby. Ale uwazaj. Bo tak jak ty robisz selekcje wobec facetow zeby ktos toba sie tak nie zabawil. Dlatego jak nastepnym razem kogos poznasz to zastanow sie nad swym postepowaniem i nie baw sie w kotka i myszke.