Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43-latka

Słodko - syn nakrył mnie na tym, ja mąż robił mi minete

Polecane posty

lubię zonatych - chcesz moze być trójka...ale bez tego gimnazjalisty lubelaka :o nie wchodze w żadme uklady z przyszczatymi onanistami :classic_cool:

Gość do lubie zonatych
jak ty bedziesz starym pruchnem to cie nawet patykiem nie beda chcieli dotknac hahahahaha To nie zazdrosc bo jestem mlodsza od ciebie glupia krowo

lubie_zonatych...wymiotowac mi sie chce, jak czytam.takie wpisy, chociaz jestem facetem nie chcialbym , zeby mi loda robil mlody damski kurwiszon...wole wierna buzke i jezyczek mojej pieknej zony 40 latki.....

Gość zak 28
Do lubie żonatych...Ty juz masz morde przezarta sperma, jestes nieprzyjemna i smierdzaca....fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość do nigdy wiecej
popieram szmata mysli ze jest nie wiadomo kim, a dlaczego uprawia sex ze starszymi? Bo mlodzi nie chca takiej brzydulii fuj zakompleksiona dziolcha ze wsi probuje sie dowartosciowac

nigdy więcej nie chodzi o to, że Ty byś nie chciał, tylko o to , że żadna młoda by nie chciała Tobie pociągnąć..echhh...żałośni jesteście:) a co do wiernosci zony to nie bylabym taka pewna. Pozdrawiam;)

Gość do lubie zonatych
do mnie dostep ma tylko moj facet, a ty i tak jestes kurwa!

Lubię_żonatych jestem w twoim wieku, przykre, że rówieśnicy nie są tobą zainteresowani. Stary dziad poleci na wszystko co jest jeszcze młode ;D nawet jeśli to młode jest totalnym pasztetem ;) A mężczyźni do 30tki jeszcze są na tyle atrakcyjni, że mogą stawiać warunki i paszczury ich nie interesują ;P Potem im są starsi i bardziej pomarszczeni, im brzuchy sobią się większe a stosunki krótsze tym gorsze partnerki wybierają ;) Przykre, szkoda mi ciebie kochana ;*

Do lubie zonatych.... ja tez kiedys lubilam zonatych...a dzisiaj jestem sama...to chyba , kara za grzechy

oj chciałabyś szmatko :) Niestety pod względem i inteligencji i seksapilu bym Cię zrównała z ziemią :) Ale o czym my gadamy ;) jeśli ktoś myśli, że jest kimś, bo daje dupy starym dziadom to i tak już przegrał życie ;)

Gość zz4
do lubie żonatych....zjezdzaj stad Ty scierwo, ćiekawa jestem, czy bedac w starszym wieku i majac meza , nadal bedziesz lubila zonatych?

Gość zadziwia mnie wyobrazenie
niektorych mlodych,ze facet po 40 czy 50 albo nie moze , albo juz nie chce, a jak chce, to tylko z 20tką. Czy myslicie, wychodzac za maz, ze wasze malzenstwo bedzie trwalo 15-20 lat? A co potem? Smutne by to bylo. Pomijajac wyjatkowe wypadki kazdy szuka sobie towarzystwa i partnerow wsrod rowiesnikow . Spotkania 50latkow sa fajne, kupa wspolnych tematow , nikt przy tym nie czuje sie zniedolezniany l impotentem.Luz finansowy,mieszkaniowy, kariera zawodowa na etapie odcinania kuponów. Jesli akurat starsi ludzie, wsrod ktorych przebywacie sa stetryczali, to cóz- wspólczuc nalezy, ze tacy blliscy wam sie trafili. A jak oglądam porady pismach babskich na temat sexu ,czy czasem w tv erotyke , ktora mlodziez oglada z wypiekqmi na twarzy , to smiech mnie bierze - dla kogos to moze nowe i odkrywcze ale nie dal nas.

do lubie zonatych...obwiniam sie bie , gdyz bedac mloda powinnam sie skoncentrowac na partnetach wonych anie rozbijac i unieszczesliwiac innych, patrzac z perspektywy czasu i analizujac to co robilam , to jest ewidentnie moja wina

szkoda nerwów na takie prowokacje ;) znam takie pasztety przechwalające się na necie ;) Można się zdziwić ;) Na forach, czatach i gg są boginiami seksu, a potem okazuje się, że to zwykłe spasione prosiaki spędzające pół życia przed komputerem ;) A jedynym penisem jakiego miały w buzi był ich wibrujący przyjaciel chowany skrzętnie przed rodzicami ;))))

Gość pan Horst
KONIEC !!! kto się jescze wpisze, to kro go dopadnie

Gość LJYF
do lubię zonatych, widać że nie lubisz konkurencji, chyba szczególnie w Twoim wieku skoro zadajesz się z żonatymi staruszkami, dla nich każda w Twoim wieku jest atrakcyjna, dla rówieśników jesteś widocznie niezbyt atrakcyjna

Lubię żonatych, jak będziesz taką starą zamężną rurą to twój mężuś będzie musiał się opierać takim młodym suczkom jak Twoje kafeteryjne alter ego, a im starsza tmy więcej suczek przyssanych do penisa będzie miał na koncie :) Udanego i szczęśliwego życia ;)

Gość trzeci bliźniak
hmmm a jaki właściwie jest temat?

Gość izis444
lubie zonatych...tak, takTy bedziesz lubila swojego mezusia, ale on moze Cie miec dosc, bo zycie w stalym zwiazku to nie to co ty teraz robisz., jestes bardzi pusta , zal mi Cie.Zreszta co mnie to obchodzi, rob ze swoim zyciem co chcesz.Ale wiedz o tym ze zycie plata figle i ty kiedys mozesz byc po drugiej stronie burty,

Gość pan Horst
a synek niech się uczy. teraz już koniec.