Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43-latka

Słodko - syn nakrył mnie na tym, ja mąż robił mi minete

Polecane posty

Gość izis444
kro...masz racje.Ta uwadzaca cudzych mezow niech pokaze figure i buziaczka...nie mowie juz o intelekcie, bo to akurat w robieniu loda nie ma znaczenia. okazaloby sie ze jest to przecietny pokwikujacy prosiaczek, albo jesce gorzej

Nikomu nie rozbijam małżenstwa, ja tylko wkraczam, zawracam w głowie Żonatemu i mnie nie ma.Poza tym Żonaty nie może być byle jaki ;) Do wszystkich zazdrosnych, starszych kobit apeluje-uwazajcie, bo nie znacie dnia ani godziny jak wkrocze....a wtedy.....reszte same sobie dopowiedzcie ;) Zamykam ten temat. Trzymajcie się i strzeżcie:)

do lubie _zonatych...gdzie jestes... zdezerterowalas.Nie masz argumentow , zeby sie bronic, jedyne co potrafisz to robic jak mowisz loda.Ale ty jestes prymitywna

Gość skasowali
A wkraczaj sobie, na zdrowie. Uważaj tylko żebyś się podczas kroczenia i popruła w kroku...

do lubie zonatych.. o Boze jestes glupsz niz myslalem.Ja jestem facetem , ale gdybym sie zorientowal, ze jestem nawet chwilowo w zwiazku nawet krotkotrwalym z takim kurwiszonem jak ty...to zlecialabys z 7 pietra.Ale suk na swiecie nie brakuje.!!!

Gość o widzisz
zajmuj się takimi padalcami a nie żonatymi. Wyjdzie to wszystkim na zdrowie. Lubelak zostanie rozprawiczony a ty będziesz mogła poczuć w cipie palik.

Gość o widzisz
Choć śmiem podejrzewać, że jesteście jedną i tą samą osobą. Lekko skrzywioną, trochę pieprzniętą, ale nie pozbawioną pewnego specyficznego uroku.

Gość xxxx188
do lubie zonatych... takich szmat jak Ty jest na tym globie wiele, wielka sztuka jest nie byc wlasnie taka siciera do podlogI i spluwaczka na sperme. Dziewczyna , lepiej zamknij ta swoja plugawa morde i spierniczaj stad gdzie pieprz rosnie.Szkoda , ze twoj chlopak nie wie ile penisow oporzadzilas...bleeeeeeeeeeeeeeeee

Gość xxxx188
lubelek..chyba nie pocalowalbys sie z nia...moglbys wyczuc zapach obcej spermy

lubię żonatych widzę, że nie możesz się oderwać od dyskusji ;D miałaś skończyć ten temat? :)

Gość xxxx188
lubie zonatych.. zejdz z tego forum , gdyz smierdzisz z daleka...musze byc chamski, bo inaczej takie scierwo nie zrozumie o co chodzi

Gość dajcie im spokój
niech się poruchają. Może ich na forum przez jakiś czas nie będzie i wszyscy odetchną świeższym powietrzem.

Gość trri22
przyrzeklam sobie ze zrobie wspanialego lodzika , tylko temu facetowi ktorego pokocham , a mam juz takiego i bedzie to moj pierwszy raz .Wiem jednak, ze bede z nim dlugi i ze on mnie kocha ,wiec zasluguje na to.

Gość xxxx18
lubie zonatych.... ja nie smierdze tak jak Ty potem. i splywajaca sperma z Twoich ust, i to sperma nie z jednego penisa...przeciez sie tak tym przechwalasz

Gość do lubie zonatych
madralo to pokaz zdjecie zobaczymy co to za pruchno siedzi przed ekranem i wypisuje bzdury

xxxx188 zanim zaczniesz sie wypowiadac, to cofnij sie do podstawowki i naucz czytac ze zrozumieniem. A moze Ty jeszcze z podstawowki nie wyszedles skoro piszesz takie komentarze. Tylko ludzie o niskim poziomie intelektualnym ubliżają innym.

Gość mężatka-młoda
a ja wam powiem.Żeby się przekonac trzeba sprawdzić.

Gość mężatka-młoda
starsi też mają prawo do swojego życia seksualnego

po co ja mam zazdrośnicom pokazywać swoją fotkę? wystarczy, że Wasi wierni mężulkowie mnie oglądają z żalem w sercu....echhh...nie pomorze puder rusz, kiedy dupa stara już:)

lubelak, jak nie do paszczu to ja nie wiem jaki seks będziesz uprawiał z tą piękną miriam? najpierw Ty jej anal potem ona Tobie?

Lubelek ..jak mozesz rozmawiac z taka wywloka , czy ty juz nie masz za grosz meskiej ambicji.Zaden wartosciowy mezczyzna nie pokusilby na takie watpliwe ucichy, no chyba , ze zamiast pojsc do burdelu gdzie sa prostytutki i musisz zaplacic, chcesz zeby panienka oporzadzilaCie tanim kosztem ...jezeli tak to Cie rozumiem...ale mysle , ze jej nie poalujesz , bo usta to nie worek na sperme . a do jej ust slywalo bardzo dyzo i z wielu penisow

Gość do lubie zonatych
no tobie to juz nie pomoze puder ani tusz jak z dupy zrobil ci sie wielki row

Gość ale tu pustakow
dom mozna by postawic :P oczywiscie z malymi wyjatkami ;) do autorki topiku --> z synem nie ma co podejmowac tego tematu zwlaszcza ze w tym wieku jest w jakis sposob wtajemniczony w te tematy(moze jeszcze sam seksu nie uprawia ale pewnie wie co nie co) bedzie sie wtedy czul bardziej skrepowany musi to jakos sam strawic niestety nie znam waszego syna ale w tym wieku nalezy sie spodziewac ze podzieli sie swoim 'zmartwieniem' z jakims najblizszym kolega powybrzydzaja i mu przejdzie taka 'trauma' raczej nie zostaje na baaardzo dlugo tym bardziej ze sam zacznie sie ogladac za dziewczynami i to go bardziej pochlonie

Gość mężatka-młoda
i nie zdziwiłany się gdybym moich rodziców nakryła.ONSA TEZ LUDŻMI!!!!!!!

nie pomorze póder rósz, jeśli w głowie pusto ;) kup sobie słownik ortograficzny

Gość do lubię żonatych
fajnie, kiedys będziesz miała 40 lat (jesli dożyjesz ) i taka "mądra" 20-latka odbije Ci chłopa, pewnie będziesz cieszyła się z tego, że mąż lubi młodsze :D:D:D:D