Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marceliona

BIUST-pomocy,poradźcie coś!!!2 pytania

Polecane posty

Gość marceliona

takie tematy pewnie nie raz byly,ale napisze jeszcze raz.za tydzien wraca moj facet ,2 miesiace sie nie widzielismy.w tym czasie schudlam troche ale za to moje piersi staly sie doslownie OBWISLE i to na maksa.jak moge w tak krotkim czasie sprawic ze beda ladniej wygladac?zeby chociaz troszku sie ujedrnily? a drugie pytanie jest takie:lewa piers mam troszke mniejszza od prawej,czy wstydzilybyscie sie nosic bluzki bez stanika w takiej sytuacji?jak mam bluzke tak ubrana to troche widac ze jedna "wisi niżej',ale tak mi sie podoba jak sterczą sutki .....jak myslicie,mozna?

Gość marceliona
22 latka ;)

Gość JJKKLL
mam to samo co ty autorko ..buu a jaki masz rozmiar biustu..

Gość marceliona
miseczka to roznie bo w jednym staniku mam b a innym c,dziwne to jakies.bo np zauwazylam ze gdy piersi sa jedrniejsze to jak ubierze sie bluzke bez stanika to jakby mniej widac roznice w ich wielkosci

Gość marceliona
gdzies wyczytalam ze wyglad piersi poprawia taka maseczka,zwykly nawilzajacy balsam do ciala wkladamy do lodowki zeby sie mocno schlodzil i tym smarujemy piersi gruba warstwa,lezymy tak z pol godz lub dluzje i wycieramy ten balsam chusteczka.musze sprobowac,moze cos da.

Gość marceliona
no jest tu ktos?

Gość milosc nas rozgrzeje
codziennie bierz prysznic-raz zimna, raz ciepłą wodą, kończąc zimną. Moze cwiczenia? Poszukaj czegos w internecie. Za pozno sie do tego wzielas. Watpie, ze osiagniesz sukces, ale zycze powodzenia.

Gość marceliona
do miłość nas rozgrzeje : a jesli chodzi o noszenie bluzki bez stanika?jak myslisz?mimo ze jedne piers jest troszke bardziej obwisla bo jest wieksza?

Gość marceliona
no kobitki,co wy myslicie?

Gość miłość nas rozgrzeje
Jezeli roznica jest niewielka, to mysle, ze nie ma problemu.