Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaraaaaaaa

ciąża-wyrostek

Polecane posty

Gość klaraaaaaaa

czy wciązy można mieć atak wyrostka? Tak mnei od rana cos kłuje po prawej stronie ze nie moge prawie chodzic :O Czy to mozliwe by to był wyrostek ?? a moze poprostu wszystko sie tam rozrasta?

Gość szafirowe oczko
jestes w ciazy cos Ci sie dzieje i jeszcze pytasz sie glupio na kafeteri co to moze byc... :/ o ile wiem wszystkie moje znajome nosily ciaze nie przechodząc wyrostka .. nic je tak nie bolalo... a bylo ich sporo;) Wiec jesli cos Ci dolega mi sie wydaje ze nie jest to normalne to zglos sie czym predzej do lekarza bo yrostek w ciazy to cieeeezka sprawa:(.... jak by nie bylo kazda operacja podcza ciazy stwarza zagrozenie...

Gość mialam atak wyrostka w ciązy
to był 4 miesiąc. Wykluczono wszelkie problemy ginekologiczne i w szpitalu z oddziałem gin. skierowano mnie do innego, tam nie mieli ginekologii i obchodzili się ze mną jak z jajkiem :D tzn władowali mnie na super sterylny oddział na którym dokonuje się przeszczepów m.in. nerek (lekarze chodzili w kombinezonach jak w kosmosie:P) Bali się mnie operować, więc podali mi hektolitry jakiejś kroplówy, przez tydzień nie miałam w ustach nic do jedzenia i picia :o i....przeszło....mówili, że mam się modlić,żeby dotrwać do 7 miesiąca.. To było ponad 7 lat temu:D Do dziś, kiedy tylko zaczyna mnie pobolewać po prawej stronie robię sobie głodówkę kilku dniową i mam spokój:)