Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chyba nie tak

Mam problem-nie cierpie grubych kobiet

Polecane posty

prosze potraktujcie mój problme powaznie, chociaz wiem ze pewnie sie posypią niewybredne komentarze. po prsotu mam alergię na grube młode dziewczyny, zawsze jak taką widze to najpierw patrze jak na obiekt w zoo, a póxniej odwracam sie z odrazą. budzą moją agresję, mysle sobie jakie sa obleśne, a jak widze ich wystający spod kusej bluzki tłuszcz to cos w emnie trafia:( obrzydzjaą mnie maksymalnie, a pełno ich na ulicach. ma ktos tak?

Gość UpSŚrod
Cóż... ja czuję się zniesmaczona jak widzę naprawdę grubą zaniedbaną dziewczynę która ma na sobie obcisłą bluzeczkę i spodnie. Ale ogólnie ludzie otyli wcale nie wzbudzają mojej agresji... przecież często nie jest to ich wina że mają więcej ciała.

Gość fwrfwfw
Może masz jakąś fobię? Skoro utrudnia ci to życie powinieneś/powinnaś skonsuktować się z psychologiem. Pytasz jak to u innych wygląda... Ja jestem szczupła, mam szczupłych wokół siebie... osoby z nadwagą widuję, znam rozmawiam i jakoś wszystko mi jedno jak wyglądają.

Gość przepraszam bardzo kobiety
a ja nie cierpie facetow ,ktorzy w kobietach widza tylko cialo:-o chyba tez mam problem;)

to nie tak ze mam ochote uderzyć, co to to nie!:D ale nie znosze grubych młodych kobiet, patrze na nie z wyższoscią na ulicy, kojarzy mi sie z rozepchanymi hipopotamami, i ze wszystkim oblesnym, i w sumie rozumiem jacka 82 czy jak mu tam, chociaz prostak z niego:O a najbardziej mnie rozwala grubaska jak idzie w mini i na szpileczkach i mysli ze jest zajebistą dupcią ,, to mam ochote taką na ziemię sprowadzić:(

to jej problem nie twoj;)

Gość LJYF
ciesz się że jest ich dużo masz małą konkurencję

Gość Jacku przecież już ci obieca
łyśmy, że rozwiążemy twój problem. Zbiórka trwa, bądź dobrej myśli!

Gość Sam zobacz chłopie
no to beznadzieja.. Nie podejmujemy się ciebie leczyć :(

chyba nie tak to tym bardziej nie rozumiem z czego robisz problem

po prostu nie cierpie grubasek, patrzec na nie itop. moze dlatego tak ich nie akceptuję bo sama nie cierpie jak mi sie jakis zbedny tłuszczyk pojawi i zwalczam to ćwiczeniami

wiesz co ja rozumiem ze ktos moze byc gruby, okiej ale nie rozumiem jak mozna nie miec lustra w domu;/ ja tez nie mam nienagannaej figury, ale nie nosze jakichs obcislychj bluzek, nie nosze biodrowek spod ktorych tluszcz sie wylewa;/ jak ja widze taka \'\'laseczke\'\' to nie mam obrzydzenia, ja sie po prostu smieje bo to dla mnie smieszne... tylko tak sobie mysle, ze moze taka delikwentka czuje sie lepiej i atrakcyjniej gdy nalozy cos obcislego?

nie mam takich problemow-nigdy nie ocanialam ludzi "powierzchownie";) , dla mnie to prymitywne

Gość Hero Ink
głupia dziewucho ty wcale nie jesteś od nich lepsza. one są grube a Ty jesteś prymitywna, zaściankowa i myslisdz małostkowo :O żal mi cie...

Gość konkretny facet
Do ----> chyba nie tak jesteś PRYMITYWNĄ IDIOTKĄ.... może uważasz się za MISS POLONIA albo MISS WORLD HE HE... jesteś pusta... nic sobą nie reprezentujesz... mówię Ci to jako facet... nikt Ciebie nie zaakceptuje z takim myśleniem bo glupia jestes i tyle. Jedyne co możesz to robic laski na lewo i prawo przygodnym debilom - erotomanom. Powodzenia pusta dziewucho.

Gość do fajna madchen
hi kleines, du bist wieder hier, wie nett dich wieder zu sehen :) bist du arbietslos? zu ofe sieht man dich im internet :P

Gość konkretny facet
Nie powinno Ciebie interesować jak wyglada moja partnerka. He he najwazniejsze, że ma poukładane w glowie. Najwazniejsze akceptowac siebie i innych a nie byc egoistyczną świnia jaka Ty jesteś. Bo każdy jest jaki jest i nic Ci do tego. Naucz się akceptacji a nie krytykujesz... hehe zapewne sama wcale dobrze nie wyglądasz i do tego masz banalne myślenie. Nie zamierzam z Tobą konwersować bo nie zniże się do Twojego poziomu... he he bo nic soba nie reprezentujesz... tylko potrafisz szydzic z innych.... hehe

Gość konkretny facet
Idź do psychologa albo psychiatry... zapisz się na terapię to moze Ci pomoże...

do chyba nie tak wyobraz sobie,ze wielu facetow lubi laski przy kosci,one czesto maja tez mozgi ;),nie kazdemu zalezy tylko na d....

Gość do chyba nie tak
I widzisz skąd to się u ciebie bierze? w tych grubaskach widzisz siebie, nie możesz na nie patzreć bo sama masz z tym problem, mówisz nam że jesteś szczupła- może i jesteś, ale dlaczego nie powiesz ile czasu poswięciłaś na to by zrzucićte 15 kilo. Mogę budzić w tobie agresję oka jesteś taka a nie inna, ale co tobie do tego jak ktoś się ubiera, wygląda itp. a ty się uważasz za taką piękność? masz takie mniemanie o sobie?- współczucie, bo te "grubaski" mają na pewno więcej w głowie niż ty. Jesteś żałosna

Gość zgadzam się z autorem niestety
ja mam tak samo ... może dlatego ,że umiem o siebie zadbać...

Gość ja mam plusfon od tygodnia
ja tak miałam :o Tak bardzo nienawidziłam samej mysli, że mogę być gruba, że zaczęłam nienawidzić grubych kobiet, bo były tym, co mnie przerażało. Tak naprawdę nienawidziła samej siebie, a żeby sobie poradzić z tym, przeniosłam tę nienawiść na innych:o

Ja osobiście nie mam w sobie nienawiści ale co prawda to prawda jak widze babę z wylewającym sie tłuszczem ze spodni biodrówek to aż mnie szlag trafia. Jak można być taką ślepą ? wygląda to okropnie. Dziewczynki dbajcie o siebie i nie pokazujcie tego co mozna ukryć . Po co chłopcy mają traumę przeżywać ? potem się przerzucą na chlopców i będzie lipa.

hmm zastanawiające... ja co prawda spotkałam się z grubymi nie miłymi... zarówno i kobietami i facetami....tylko faceci o figurę nie potrafią być zawistni jak kobiety ;)

Gość zgadzam się z autorem niestety
OVCA fajny przykład z chłopcami....