Peluka 0 Napisano Sierpień 24, 2007 http://www.allegro.pl/item226664750_zlota_torebka_z_diamencikami_nowa_england_bcm.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o przepraszam bardzo Napisano Sierpień 24, 2007 ale u mnie w mieście te torebki kosztowały ~50zł :O Mogę podobny kuferek sprzedac właśnie w takiej cenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość b8yv76ugfy Napisano Sierpień 24, 2007 szczerze to bardziej mi się podobają torebki ,które szyje kwiatek12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_-czarnulka-_ 0 Napisano Sierpień 24, 2007 Nie kupiłabym jej za taką cenę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jowita67 Napisano Sierpień 27, 2007 ktoś już kupil. Szkoda. Podobala mi się a nie moglam licytować :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peluka 0 Napisano Sierpień 27, 2007 Torebki są sprowadzane z Londynu. Jeśli będzie zainteresowanie mogę takie same sprowadzić. Mój meil : peluka-poland@wp.pl A torebek kwiatka komentować nie będę. Dobre dla 14-letnich dziewczynek :) torebeczki z materialu za 25zl... nie jest to zbyt eleganckie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach