Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JKJKJKOO

TAK WYGLĄDA MÓJ BRZUCH...CHOLERA CZEMU NIE MOGE GO ZRZUCIĆ ...

Polecane posty

Gość JKJKJKOO
WIEM Z ENIE UWIERZYCIE ALE MAM NIEDOWAGE JESZCZE I JESTEM CHUDA CALA WSZEDZIE A BRZUCH MAM TAKI ..CZEMU IDZIE MI WSZYSTKO W BRZUCH NIE WIEM,.BUUUU

Gość o mamo ..o mamo....o mamo..
porazka...

Gość echch
tez taki mam niestety

Gość phiii
przecież zdecydowana większość ludzi ma wałeczki jak siedzi. Nie przejmuj się tak. Widocznie masz figurę jabłka ( jak i ja) i tłuszczyk zamiast w udach zbiera się w okolicy brzucha.

Gość ha ha jakie zdjecie
:D w zasadzie to wszystko z Toba w porzadku, jak zaczniesz cwiczyc miesnie to moze zrzucisz tluszcz, ale to nic pewnego, bo my kobiety niestety na ogol mamy tluszczyk w tym miejscu :)

Gość na tym drugim zdjęciu to też
jesteś ty?

Gość JKJKJKOO
nie to nie ja.....

Gość olkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i tam. walkami sie przejmowac. tez mam i zyje... brzych jest kbiecy, nie jak te "deski do krojenia warzyw" modne, ale czy warto sie meczyc?

Gość phiii
Hula hop byłoby najlepsze sama powinnam się zaopatrzyć i huuulać ;-)

Prawdę rzecze phiii. Hula-hop najlepsze. A brzuszek fałduje się każdemu, jak siedzi, chyba że jest zapadnięty, ale to nie zdrowie, tylko Oświęcim :P

Gość City_Bebe
nie mam pojecia ...... brzuszki to na moesnie ale zeby go zgubic trzeb spalic tluszcz..nie wiem naprawde..nie mam takiego ale tez nie moge sie go pozbyc..

Gość JKJKJKOO
ale sie zszokowalam ze mnie nie wysmiewacie.. spodziewalam sie ze zaraz wyzwiska beda ze jestem spasła swinia..:) cholera ale to nie moja wina ze jestem szczupla a taki sadlo na brzuchu mam ..buuuuu dodatkowo cyfrówka to jeszcze jakby pogrubila..

Gość no bo ta na drugim foto
to ma juz fajny brzusio;)

Gość pati203
a ja mam płaski brzuch i zawsze marzyłam aby troche przytyc ale nie idzie :(

Gość venividivici
Do pati203- jak nie idzie no to może chociaż jedzie.

Gość droga jkjkjkoooo
mam podobnie, ogolnie jestem szczupla, ale brzuch to katastrofa. wolalabym miec duza dupe bo przynajmniej niektorym sie podoba

Gość to typowy brzuszek jabłuszka
masz taką budowę, lepiej miec brzuszek i zgrabne uda i bioderka niz płaski brzuch i dupę jak szafę a nogi jak słon....tak mam właśnie ja, bo tak mnie się rozkłada tłuszcz...brzuch mam wklęsły i przy nim uda i tyłek wyglądają monstrualnie

Gość to typowy brzuszek jabłuszka
na pocieszenie dodam, ze ja oprócz grubych ud, będę miec taki brzuch jak Ty po ciąży.... Ty z kolei pewnie po ciąży będziesz miec taki jaki masz, a więc nie zrobi sie większy, więc chyba jest w tym choc jeden pozytyw

Gość JKJKJKOO
uda mam owłosione bo nigdy ich nie depiluje niestety bo nei chce by mi potem urósł busz na nogach i sztywne włosy..wole miec juz takie..

masz taki brzuch bo nie masz mieśni tylko tłuszczyk. nie ćwicz żadnych brzuszków - one ćwiczą tylko jedną partię mięśni - bez sensu. lepsze są ćwiczenia ABS (wpisz w google - powinno być na youtube) - codziennie 8 minut i za jakieś dwa miesiące będziesz się śmiała z tych zdjęć:) no i hula hop - podobno (bo nie ćwiczę z tym) też działa cuda:)

Gość wsjo ok
w takiej pozycji mało ludzi ma ładny brzuch - chudzielce albo wysportowane osoby, fałdki to normalna sprawa , troche gimnastyki jak Ci to przeszkadz tj,. codziennie ze 100 brzuszków i po problemie mi mój brzuszek nie przeszkadza - mam podobny jak siadam ale kiedys ćwiczyłam i był płaski

DZiewczyno, brzuch masz naprawdę kiepski, nie obraź się. I to nie są fałdki,jak niektóre piszą a duże fałdy i tłuszcz.Wiadomo że w pozycji siedzącej każd4emu jakaś fałdeczka się pojawi, ale u ciebie, to niestety masakra jakaś.Nie wiem, co ci poradzić. Cwiczenia, hula hop? Na co dzień nos może jakies obciskające majtki albo gorsety, Pozdr.

Gość fgfgbfgf
carinio daj a takiej pozycji jak autorka kretynko..latwo pokazac fote z pozycja taka jak ty dalas fote..ech ,,

Gość vipp
kaprysna chyba musiala sie dowartosciowac. Po cholere piszesz, ze masakra?? Mysl sobie co chcesz, ale jak odczuwasz potrzebe wypowiedzenia swoich mysli publicznie, to cos nie tak jest z twoja samoocena

vipp - kaprysna moze rzeczywiście ostro pojechala ale zauwaz ze autorka do tej pory nie napisala czy robi COKOLWIEK z tym brzuchem, wiec sorry ale nie mozna miec litosci dla kogos kto tylko siedzi przed kompem i się wyżala.