Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5-htp

5-htp

Polecane posty

Gość 5-htp

mam zamiar wyprobowac 5-htp-wlasnie zamowilam. chetnie dowiem sie od tych, ktorzy juz to znaja, jak to dziala

Też jestem bardzo ciekawa, tym bardziej, że w książce Medycyna alternatywana autorka poleca sosowanie tego specyfiku.

Gość 5-htp
halo, halo, bardzo prosze o wypowiezi osob, ktore znaja 5 htp i moga podzielic sie doswiadczeniami

5 - hydroksytroptofan to jest prekursor serotoniny, produkowany z ziaren rośliny o nazwie griffonia Nie wiem czy dobrze zapamiętałam nazwę.

Gość 5-htp
nazywaja go naturalnym prozakiem, ma do tego dzialanie podobne do meridii(podobno)-hamuje laknienie. podobno ulatwia zasypianie. czekam na przesylke i jestem bardzo ciekawa jak bedzie

TYlko nie zapominaj o nas tu na forum gotowych wyprobowac wszystko byleby tylko pozbyc się tej dolegliwości.

Gość 5-htp
no i jest niezle-pelen luz jesli chodzi o zarcie....NIE CHCE SIE!!!!:D ze spaniem nie wiem jak bedzie-zaraz sie klade. poza tym samopoczucie idealne-zadnego wrazenia ze s ogole cos przyjelam oprocz efektu w postaci niemyslenia o jedzeniu.hmmm, ale fajnie:D

Gość 5-htp
poki co po 3 dniach -goraco polecam!!!!!

Gość 5-htp
samopoczucie rewelacja-takie normalne, nie latam do lodowki i nie ma okropnych skutkow ubocznych jak po meridii. i spie-co jest rowniez rewelacja. polecam :)

Gość oj chyba to
tylko Twoja podswiadoma sugestia, nie przeczę, ze to nie działa, sama stosuję, ale na pewno nie ma takich spektakularnych efektów od razu, a ty piszesz ze juz pierwszego dnia były wszystkie oczekiwane efekty.... coś mi to wygląda na reklamę :-)

Gość 5-htp
no coz. to pewnie zgyzliwe tony wlasnie dlateo-ze brak efektow:P:D dzis 5 dzien jak to zazywam-od razu napsze ze mam tabketki 315mg (biore 3 razy dziennie) i efekty sa takie ze: -nie chce mi sie jesc-choc nie jest to taki bark chceci jak przy meridi. jem malo, smak czuje, pic mi sie chce tak zupelnie normalnie, bez szalonego suszenia -ogolnie mam "spokojny"nastroj. -zero problemow z zasypianiem, i budze sie wyspana przy meridii otwieraly mi sie oczy po porstu-mimo tylko 2 czy 3 godzin snu i latalam dalej-jak na speedzie:D a tu spie, i sie wysypiam:D zobaczymy jak bedzie dalej

Gość chyab gdzies slyszalam
o tym

Gość 5-htp
upupup

Gość Kaja123
Jeśli ktoś jest zainteresowany, sprzedam 5-htp (60 kapsulek 50 mg). Cena 50 zl + koszt wysylki. Mi pomógl stlumić apetyt przy dawce 300 mg/dobę. Chętnie odpowiem na Wasze pytania. Piszcie: belleange@wp.pl