Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suchotka

Suchość gardła

Polecane posty

Gość suchotka

Od wczoraj boli mnie trochę głowa-jakbym miała gorączkę choc jej nie mam, mam suchośc gardła i ogólnie nie najlepiej się czuję tak jakbym troszke chorowala, oprócz tego mam spuchnięte stopy-chyba od butów i zastanawia mnie czy to że tak źle się czuję to może być od tego że właściwie wczoraj i przedwczoraj mało piłam??? Mało znaczy max.1,5 litra-wariatka nie??? Prosze o pomoc i jakąś radę.

Gość suchotka
POMOCY!!!!

Gość suchotka
ponawiam temat

to ile w ciagu dnia pijesz nie ma najmniejszego znaczenia... ja czasem nie pije nic i nie choruje... odwodnienie bo przypuszczam ze o to Ci chodzi ma inne objawy... mozliwe ze zlapalas jakas drobna infekcje... polecam mleko z maslem i miodem...

Gość suchotka
A mi się wydaje że jednak mala ilośc płynów która jest dostarczana dla organizmu ma wpływ na to jak się czujemy i nie chodzi o odwodnienie tylko o to że suche powietrze wysusza gardło i chyba może człowiek się źle czuć przez to.

Gość suchotka
A jesli to jakaś infekcja wirusowa to jak wzmocnic się aby nie łapać wciąż tych infekcji???????????

Gość koldzia
Wiesz ja też właśnie to mam i za bardzo nie wiem co mam z tym zrobić,chociaż,że przy każdym przeziębieniu mam tą suchość w gardle. Lekarz zawsze podawał mi jakieś płukanki i pomagało ; ]

Gość trelerte
a smierdzi ci z ust ? ja mialam podobne objawy i okazalo sie ze mam suchy niezyt gardla ;/

Gość wiktorkaskrobek
Profesjonalną mgiełkę produkuje nasz inhalator Baby Sanity. W tym sensie profesjonalną, że nie ma ostaje się lek na wysokości gardła, czy krtani, ale spływa na sam dół. W innych aparatach to jest najczęstszy problem, że lek jest w zbyt dużej cząstce wytworzony i w zasadzie taka terapia w przypadku płuc czy oskrzeli nie ma sensu.