Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaqwsx

!!!!!WcHoDzCiE!!!!!!i!!!!!PiSzCiE!!!!!!pLiSsSs

Polecane posty

Gość zaqwsx

jak fajnie pofalowac wlosy nie chce takich loczkow tylko fajne fale i nie z warkoczykow bo juz probowalam ale mi sie to nie podoba chcialabym osiagnac efekt takich jakby rostrzepanych wlosow prosze doradzcie cos bo juz pomysly mi sie skonczyly !!!!!BLAGAM WAS DZIEWCZYNY!!!!!JEST TO DLA MNIE BARDZO WAZNE!!!!!

Gość zaqwsx
zemu nic nie piszecie

Gość mnjklpoiu
pizcie, mnie tez to interesuje!! ja np. kiedyś mokre włosy spryskiwałam żelem w płynie, ugniatałam i po wyschnięciu były to fajne fale, ale niestety odkąd nie sprzedaje się już tego żelu, już nie ma takiego efektu, inne w płynie nie działają taki

Gość lets dance
a ja elektryczne walki. moje akurat sa remingtona. podlacza sie je do pradu i sie nagrzewaja. sa dosc grube i nie robia sie gorace, tylko cieple. po okolo 20 minutkach je sciagam i wloski jak marzenie. nie rozczesuje, tylko roztrzepuje palcami i wychodza wlasnie takie fale. ja tez nie lubie loczkow. a fale... miodzio :)

też chciałabym takie fale...niekoniecznie od czubka głowy...:)i może fryzjer coś na to poradzi?

Gość hmmm hmmmm m
a jak inaczej można takie fale uzyskać? elektryczne wałki chyba niszczą włosy, jak prostownica, suszarka..nie da się jakoś naturalniej?