Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlodaaa1320

pierwszy raz

Polecane posty

Gość Mlodaaa1320

witam! niedawno mialam swoj pierwszy raz z chlopakiem, zrobilismy to bez zabezpieczenia ;/ ale on wyjal przed wytryskiem, a ja nie dostalam orgazmu, czy moge byc w ciazy? ? ? bardzo sie martwie :( mozecie pisac nawet na miela, jak wolicie.

Gość Kiełabaska Na Gorąco
A bolało Cie?Napisz czy Cie bolało i jak to przezyłas?Bez zadnego bólu?

Gość Lady F
Stosunek przerywany nie jest żadnym zabezpieczeniem. Możesz zajść w ciążę.

Gość Mlodaaa1320
troche bolalo na poczatku, ale dwa dni przed stosunkiem skonczyla mi sie miesiaczka, czy moglam miec dni nie plodne?

Gość Lady F
Mogłaś... Ale plemniki mogą przeżyć dość długo by zapłodnić komórkę jajową w pare dni później. Ale nie martw się na zapas. Wiesz ile kobiet stara się o dzidziusia i nie może zajść w ciążę? poczekaj do miesiączki

Gość Mlodaaa1320
ale ja mam nie cale 18 lat :( ale chlopak moj jest przekonany ze zdazyl wyjac, a czy kobieta moze zajsc w ciaze bez orgazmu ?

Gość Lady F
yyy orgazm nie ma tu nic do rzeczy. A podczas stosunku małe ilości spermy wyciekają..

Gość Mlodaaa1320
a Twoim zdaniem jestem w ciazy czy nie? co powinnam zrobic zeby sie nie martwic na zapas?

Moim zdaniem następnym razem pyknąć się w głowę i pomyśleć o zabezpieczeniu, nie będziesz musiała się martwić na zapas. A teraz to czekać na okres i się nie denerwować.

Gość Mlodaaa1320
ile czasu po stosunku mozna uzyc testu ciazowego?

Gość Mlodaaa1320
a to nie musze robic testu jak mam miesiaczke? po prostu moze po tygodniu w normalny dzien?

Gość hmm ...
Muahaha ... Kochanie myslisz ze rozpoczynanie wspolzycia to byl dobry pomysl ? napewno przemyslalas to ? powinnas wiedziec ze stosunek przerywany to zadne zabezpieczenie !! lepiej pomysl o jakims jak masz juz zamiar TO robic jesli nie chcesz miec dzidziusia :) oczywiscie ze bez orgazmu mozna zajsc w ciaze !! tak na marginesie to cala masa kobiet nie przezywa orgazmu podczas stosunku albo raczej niewielka czesc kobiet go przezywa .. takze widzisz ze to raczej niemozliwe zeby nie mozna bylo zajsc bez ;)