Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MeDzIoRkA

Czy biorać pigułki i będąc w ciąży w przerwie brania może występować krwawienie?

Polecane posty

Gość MeDzIoRkA

Skończyłam pierwszy cykl tabletek, teraz jestem w przerwie i wystąpiło krwawienie.... jeśli byłabym w ciąży to krwawienie by nie wystąpiło? Pytam się bo przed rozpoczęciem zażywania tabletek miałam 2 ryzykowne stosunki, podejrzewam że mogę być w ciąży.. Czy można zrobić test ciążowy biorąc pigułki, słyszałam że nie ma sensu bo wynik testu przy pigułkach może być fałszywy?

Gość MeDzIoRkA
Proszę kogoś kto się na tym zna o odpowiedź. Przeczytałam całą ulotkę od tabletek i w necie szperałam, ale nie wiem. Nic nie znalazłam.

Gość MeDzIoRkA
Czemu nikt mi nie odpowie?:( Nie wiem co mam robić, jeśli jestem w ciąży nie powinnam brać tabletek. Ale nie mam pewności czy jestem. Do swojego gina jestem zapisana ale dopiero na czwartek. Będę wdzięczna za odpowiedź.

czesc.słuchaj jesli masz takie podejrzenie to faktycznie warto by bylo najpierw wykluczyc badz wlasnie potwierdzic ciaze,ale wydje mi sie ze jesli wystapilo krawienie to chyba nie powinnas sie obawiac.tak uwazam

Gość MeDzIoRkA
wioluska - dzięki za odpowiedź. Wyczytałam w necie, że biorąc tabletki jest krwawienie z odstawienia (sztuczne) i nie ma to nic wspólnego z naturalnym krwawieniem w czasie okresu. Wiec nie jestem pewna czy może to być jakimś wyznacznikiem.