Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy wam rano tez smierdzi z ust ?

Polecane posty

Gość Onnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mam problem rano zawsze mi smierdzi z ust... daczego? nieraz jak spi u mnie moj chlopak to az mi nieraz wstyd .. jemu nic nie smierdzi a mi jedzie jak nie wiem.. i wstydze sie odzywac do niego wtedy jak sie patrzymy na siebie :( pomozcie!! jest jakas rada? P.S Myje wieczorem zeby

Moja Droga nie wiem,czy to kolejna prowokacja (Moimi oczami to tak troche wygląda),aczkolwiek problem o którym mówisz, wydaje mi się wogóle nim nie być.Jest to zupełnie normalne, a dzieje się tak ze względu na ilość bterii kwaso twórczych tkz.ropnych.Przyczyny intensywności \"smrodu\"są różne np.naturalnie wrodzone co wiąże się z trawieniem,palenie papierosów(chodź i w tym przypadku zależy to od przełyku),coca cola,pruchnica,choroby i zapalenia dziąseł i wiele,wiele różnych.Najlepiej bdzie jak budząc sie rano obrucisz to w sposób chumorystyczny np.powiedz facetowi,że tak Ci śmierdzi z buzi,ze sama tego nie wytrzymujesz i dopoki nie umyjesz zębów nie wydusisz z siebie ani słowa:D

Gość nowoprzybyla
a ja bym ci radzila abys sie udala do dentysty bo moze masz prochnice zebow i sama mozesz o tym nie wiedziec!!!

Gość iwonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zgadza sie. a moze masz problemy z trawieniem?