Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojest

Kocham chłopaka, a mysle o innym ...

Polecane posty

Gość cojest

Powiedzcie mi prosze co ze mna nie tak, tylko bez hamskich tekstow bo to szkoda klawiatury. Mam chlopaka ponad rok i go kocham przynajmniej tak mi sie wydaje, niedawno spotakalam mojego dobrego kolege co go dawno nie widzialam, i wiecie co, za cholre nie moge przestac myslec o nim, kiedy go nie widze przechodzi mi ciesze sie z chlopaka i naszego zycia, ale kiedy spotykamkolege, jestem kolo niego, czuje jego wzrok na sobie po prostu czuje sie tak jak inaczej ,on jest po prostu zaje.bisty, ma tyle cech fajnych, wygadany, wesoly, inteligenty, nei wiem co jest ciagle o nim mysle, a przeciez powinnam o swoim chlopaku, jak mam wykasowac te mysli, najgorsze jest to że gdybym miala wybor gdzies kiedys w przeszlosci, towybralabym kolege :(

Gość Masz typowe objawy
zwyklej kurwy . :classic_cool:

Gość odpowiedz została udzielona
o 9:08

Gość jkakkaka
Dokładnie. Emocjonalne dziwkarstwo.

Gość A teraz idz sie wyspowiadac

Gość Jak ci o.rydz z Torunia
nie wybaczy to moze b16 pomoze . A tak w ogole to modl sie do swojego mochera pizdo glupia . :classic_cool:

Gość olszunia
Moim zdaniem kiedyś kochałaś chłopaka tzn . byłaś zauroczona . Jak o Nim myślisz to wyznaj to mu . I powiedz o Tym chłopakowi . Proste po co masz się męczyć z Tym jak z Tamtym możesz być szczęśliwa . !

Gość amelka13579
Lubisz mokro, wilgotno ? Użyj żelu ! O wiele lepsze przyjemności ;) Dyskrecja.pl