Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna Czekolada 24

Wasze ulubione kosmetyki, nawyki pielęgnacyjne w trosce o piekne i zadbane ciało

Polecane posty

Gość Czarna Czekolada 24

Ulobione i nie zastapione kosmetyki które uzywacie niemal codziennie...Może jakieś bestsellery z ,,wyższej półki,, lub nasze polskie...Wasze codzienne dbanie o siebie (napiszcie w punkcikach ):-) oraz nawyki żywieniowe w trosce o piękna i szczupłą sylwetkę oraz zdrową i zadbaną cere...Pozdrawiam i do dzieła :-))

Gość Czarna Czekolada 24
*codzienny pelling ciała delikatnie perfumowanym pellingiem po którym moja skóra po kapieli pachnie baardzo długo i który sprawia że skóra w dotyku jest niczym jedwab:-) Najlepzy peeling jaki kiedykolwiek miałam-LAURA VANDINI- PEARL body shimmer *nacieranie skóry olejkiem z avokadu plus dwa razy w tygodniu okłady z błota z minerałami z Morza Martwego *Olejek do masażu La Petit Prince -uwielbiam się relaksować przy wspaniałym masażu który serwuje mi mój chłopakpo ciężkim i stresującm dniu w pracy * Zdrowe odzywianie i 3 litry wody mineralnej Evian równiez wpływają na kondyncję moeje skóry i to że jak narazie nie mam celulitu :-) * depilacja ciepłym woskiem dwa razy w miesiącu obowiązkowo(nogi,bikini,)pachy golę co dwa dni maszynka i aby uniknąc podrażeń wcieram kremik migdałowy po depilacji *spożywanie w dużej ilości otrębów granulowanych i conajmniej dwóch jabłek dziennie *Na cerę polecam maseczkę złuszczającą z clinique która delikatnie złuszcza ,wygładza i rozświetla ajej dzialanie jest porównywalne do zabiegu u kosmetyczki *Tabletki Biogarden plus kwas foliowy Vita

Gość magda 11111
na co sa te tabletki Biogarden?i gdzie je mozna kupic?

*na cerę polecam glinkę mineralną ja stosuję tą do cery normalnej i suchej *obowiązkowo pielegnacja dłoni -polecam preparaty Sally Hansen i oczywiście french u stóp i na dłoniach *kremik pilegnacyjny Comfort zone do stóp to cudo które nabyłam w salonie Spa po znajomosci i rzeczywiście dziala cuda .Piekny zapach,zmiekcza ,nawilża itd. To tyle jak mi się coś przypomni to napisze :-) .Wiele osób pyta mnie o sekret moejj fantastycznej cery która kiedys była lekko problemowa.Odpowiedz jest prosta :Biogarden plus kwas folioy .Ponadto zdrowe odzywianie i 3 litry wody mineralnej.Mimo stresującej pracy w zawodzie modelki i życiuw ciągłym pospiechu ,braku snu wygladam na wypoczętą i zadbaną .Tyle jesli chodzi o moje ulubione produkty,nawyki pielęgnacyjne i takie tam.A Wasze Drogie kobietki:-).Wpisujcie wasze hity kosmetyczne i nie tylko:-)

hmmm długo myślałam nad kosmetykami....powiem tak.zawsze pare razy w miesiącu wyskakiwały mi pryszczyki,i to niektore takie wielgasne.wydawalam sporo kasy na te drozsze kosmetyki do twarzy i nic.i razu pewnego z braku kasy kupiłam żel do twarzy ziaja oliwkowy.i powiem wam ze sie naprawde zdziwilam,od 2 miesiecy ani jedna chrostka mi nie wyskoczyla.....wiec ten kosmetyk uwazam za ulubiony. nastepnie lubię serum eveline wyszczuplające,nie wiem czy on spelnia swoje zadanie ale uzywając go mam takie poczucue ze cos dla siebie robie. łykam capivit a+e forte,i wlasnie myslalam nad capivit sun,tylko czy sie oby żółta nie zrobie? moze to nie sa drozsze kosmetyki no ale obecnie stawiam na takie.teraz musze nabyc jakis dobry kremik ujędrniający,może eveline spa,taki niebieski...