Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyrafka07

pytanie dla obeznanych

Polecane posty

Gość zyrafka07

trudno mi zacząć pisać o moich wątpliwościach, ponieważ nie bardzo wiem jak mam je ująć w słowach. Odpowiedz jest dla mnie ważna, więc spróbuję odpowiednio zadać te pytanie. Otóż jestem dziewicą i ostatnio wyladowałam z moim chłopakiem w łożku kompletnie nadzy... nie chciałam stosunku więc tylko "ocieraliśmy" się o siebie. Chodzi mi o to że jak członek jest wilgotny to czy jest jakaś możliwość że coś sie dostanie do pochwy a w skutek czego można zajść w ciąże? i tak dodatkowo jeśli mogłybyście poradzić jakieś dobre pigułki antykoncepcyjne, ponieważ chcialabym sie dobrze przygotować na ten pierwszy raz....

Gość ilonusia
jest male prawdopodobienstwo ze mozesz zajsc w ciaze prawie znikome ale to nie znaczy ze nie ma zadnego ruzyka a co do tabletek to najlepiej idz do ginekologo on bedzie wiedzial jakie tabssy najlepiej ci przepisac po wczesniejszym zbadaniu.pozdrawiam

Gość Drazni mnie niewiedza innych
Nie można zajść w ciąże jeśli tylko się o siebie ocieraliście.Ludzie!!!Czy to jest XXI wiek czy średniowiecze? Jest pewne prawdopodobieństwo zajścia ale... członek partnera powinien znajdować się wewnątrz pochwy kobiety a z penisa pownien przynajmniej wyciekac płyn ejakulacyjny wtedy jest takie prawdopodobieństwo. Jesli chodzi o tabletki to najlepiej porozmawiaj o tym ze swoim ginekologiem:)