Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magical lassie

pomocy - brak orgazmu

Polecane posty

Gość magical lassie

Mam duzy problem taki jak widać ma większość kobiet...mam 17 lat od poł roku współżyje ze swoim chłopak ale nigdy nie dostaje orgazmu!kiedy zadowalam sie sama dostaje orgazm łechtaczkowy tylko jak jestem w jednej pozycji.ratujcie co robić??!!!

Gość elektrowstrzasy

Jak sama potrafisz dojść do orgazmu to już jest dobrze Musisz się bardziej wyluzować i bardziej zaufać partnerowi,bo chyba nie bardzo on cię podnieca ....

Gość kll
zwal mu reka raz to bedzie mogl dłuzej.Prawdopodobnie wina jest ze za szybko dochodzi

Gość pociesze cie
ja smak orgazmu z partnerem doznalam dopiero po kilku latach od rozpoczecia zycia seksualnego :) No i oczywiscie zmienilam tez partnera ;) Na zdolosc kobiety do osiagniecia orgazmu wplywa wiele rzeczy, rowniez zaufanie do danego faceta.

Gość bolące jądra
no może o n po prostu nie wie :/ co ma robić podobno 70 % kobiet może miec tylko orgazm łechtaczkowyu penetracja tylko go wzmacnia ale jak nie będzie Cię podczas stosunku dotykał to nici z org...

Nigdy nie miałam orgazmu z moim facetem, jakie pozycje polecacie ? 23:03 taka jedna z lublina Prosze o porade jakie pozycje ułatwia mi dojscie. Nie miałam jeszcze orgzmu. Jest mi z nim dobrze ale na tym sie konczy. Dodam ze masturbujac zawsze mam orgazm 23:05 fgdf moze przestan sie masturbowac? 23:07 taka jedna z lublina Masturbuje sie bardzo rzadko może teraz raz na miesiąc. Od kiedy jestem z aktualnym partnerem robie to sporadycznie.

Gość ja tez**************
mam ten samproblem ale u mnie wine chyba ponosza tabletki anty... mam ochote na sex, jest cudownie ale nie mogę osiągnąć orgazmu.... :-(