Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolega chciał przespać się ze

kolega chciał przespać się ze swoją nową dziewczyną i nie mógł wnią wejść

Polecane posty

kolega opowiadał mi kiedyś, że chciał przespać się ze swoją nową dziewczyną (to nie był jego 1 raz) i nie mógł za chiny w nią wejść. to doświadczony facet, miał już wiele dziewczyn - próbowali różnych pozycji, zastosowali długą gre wstępną... i nic. dziewczyna spanikowała że coś z nią nie tak (bo to był jej 1 raz) teraz już ne są razem. on mówi że to było jakieś dziwne, sam nie wie cyemu tak wyszło? dlaczego tak się stało? przecież podobno pochwa jest rozciągliwa i... zawsze wejdzie? ja też jestem heszcze dziewcią i boję się że też mi ise coś takieog przytrafi. chyba bym się zapadła pod ziemię bo zamierzam zrobić z kimś kogo kocham, a po takiwj wpadce nie mogłabym udawać później , ze nic się nie stało? dlaczego tak sie dzieje?

czemu chłopak nie mógł wejść w dziewczynę>

Gość na poczatku bywa ciasno
ale to raczej wina tego kolesia bo za malo sie postarał, raczej nie ma bata zeby taka blona nie pekła przy mocniejszym seksie, pewnie sa jakies drobne wyjatki ale zajebiscie rzadko wiec ja bym sie na twoim miejscu nie zamartwiala, przyznam szczerze ze jak pierwszy raz bylam z facetem to tez nie mógl wejsc wiec zrezygnowalismy a on sie zastanawial jak to mozliwe potem, a z kolejnym facetem jak byłam to nawet on sam sie nie zorientował ze mnie ze tak powiem rozdziewiczył wiec sama widzisz, luzik

brakiem kultury jest wyśmiewanie czyjchś problemów, wiesz? i robienie soebie z tego - co jest dla mnie ważne - jakichś głupich jaj! no sorry!

Gość przeciez ty o sobie
no dobra...przytrafi ci sie cos takiego...i...dlaczego niby to jakis wstyd?

Gość ech...co jak co ale
apel do moda - pokasuj te posty!!!

Gość ja chcialam tylko powiedziec
...ze miałam ten sam problem :D i jakos mogłam spojrzec facetowi w twarz bo to akurat nie był najwiekszy problem :P bardziej sie przeraziłam że dziury nie mam ;)

Gość ja chcialam tylko powiedziec
a po drugie podoba mi sie ta rozmowa

Gość mloda...
ja kochalam sie tydzien temu pierwszy raz, z poczatku tez nie chcial wejsc, jest baaardzo gruby :)no ale w koncu... poszlo!

Gość mloda...
i jak by ktos z ciekawosci pytal to mam 19 lat :)

Gość mloda...
ale jesli bedziesz bardzo podniecona i przez to mokra to nie ma bata, musi wejsc :D

Gość ihaha
Ta dziewczyna może mieć pochwicę (poczytaj w necie) lub przerośniętą błonę dziewiczą. To się często zdarza, taką błone nacina sie operacyjnie. Moja siostra tak miała