Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytka244

Jestem w ciązy ale......z kochankiem

Polecane posty

Gość edytka244

i teraz nie wiem co robic czy urodzic to dziecko czy nie. Bardzo kocham mojego męza i bardzo teraz żałuję tego co sie stało. Między nami zawsze było dobrze, zawsze się kochalismy i rozumieliśmy. To był tylko taki krótki, nic nie znaczący romans i pewnie szybko bym o nim zapomniała gdyby nie to, że zaszłam w ciążę. Gdyby mój mąz sie dowiedzial, że go zdradziłam to od razu by mnie zostawił tego jestem pewna. Dlatego na pewno nic mu nie powiem. z drugiej strony może się przeciez kiedys dowiedziec np. przy badaniu krwi dziecka. Sytuacja naprawde jest straszna. Chcę tego dziecka ale przeciez to nie jest jego dziecko i kiedy się dowie zostane sama :o

Gość oby dziecko było murzynkiem
:D

Gość blehhhhh
fabuła rodem z "Mody na sukces":P

dlaczego Bóg powołuje do życia dzieci z takich \"związków\" a inne WIERNE mężatki latami \"muszą\" się modlić i starać o dzieko? Nigdy tego nie zrozumiem...

Lucy - wystarczy zauwazyc, ze zadnego boga nie ma, a swiatem rzadzi przypadek. wtedy wszystko nagle staje sie jasne i zrozumiale, raz udaje sie zajsc w ciaze, a raz nie, biologia nie kieruje sie ludzkimi obyczajami i one nie maja na biologie zadnego wplywu. nie ma w tym nic niezrozumialego.

Gość tronika
a moze to dziecko meza?

Gość upupp
martwisz sie tym ze dziecko moze miec gr. krwi kochanaka. tym sie nie przejmuj dzieci nie dziedzicza gr.krwi po rodzicach. moja mamam ma A tato B a ja mam O. chcesz tego dziecka??jezeli chcesz to urodz wiele zon ma dzieci nie z mezami a oni o tym nie wiedza. Masz juz jakies dzieci??

Gość edytka244
Tak mamy juz z mężem dwójkę dzieci

Gość edytka244
Nie to jest dziecko kochanka. wiem to na 100% i teraz boję się, że mąz cos sobie skojarzy, że to nie jego :o On akurat był wtedy miesiąc za granicą

Gość grotta
Pomyśl czy fakt urodzenia dziecka kochanka i zatejanie tego przed mężem da Ci w przyszłości spokój życia. Tego się nigdy nie zapomina, a poczucie winy przed mężem? życie w kłamstwie...co tu pisać usuń!

upupp popieram. Ja chyba tez jestem ojcem takiego \"nie mojego dziecka\". Ale kocham je jak i to pierwsze \"moje\" Czy dziecko mozę coś za to kto je płodził? Rodzice - ci formalni - mają obowiązek je kochac.

Gość grotta
kochanek wie o ciąży?

Gość edytka244
Nie nic nie wie. w ogóle juz z nim zerwałam.

Gość tronika
nie dpmysli sie

Gość janka__
autorko - -decyzja pewnie niełatwa, ale radzę ci usunąć

Gość 367 986
za szybko edytka244 odpowiadasz grotta stad wniosek, ze obie osoby to ta sama osoba. Prowokacja!

Jeśli byłabym sama i zaszła w ciążę z moim kochankiem, to usunęłabym, ale jeśli miałabym faceta to wmówiłabym facetowi, że to jego dziecko.

Gość grotta
nawet gdyby wiedział byłby za przerwaniem tej ciąży, a gdybyś sie nie zgodziła, to i tak by Ciebie zostawił. Miałam podobną sytuację, z tym że ciążą była domniemana, potem okazało sie pomyłką (ku radości wszystkich). Kochanek zamilkł na wieść o ciązy. Od tej chwili stał się dla mnie gnojkiem nr1. Byłam z nim jeszcze jakiś czas, lecz już wiedziałam czym d*** pachnie.

Gość odpowiem w ten sposob
janka__ usunac???? dziecko nie jest niczemu winne, nie mamy prawa w takich sytuacjach zabijac zycia poniesc konsekwencje swych czynow! i nie wyprzedzaj faktow! wyrzuty sumienia zawsze beda, jesli przed mezem zataisz prawde? a w ogole piszesz kochajace sie malzenstwo....mala poprawka, gdy sie kocha sie nie zdradza...

Gość edytka244
Ale to był tylko przelotny romans. Chodziło wyłącznie o seks i ten seks był rzeczywiście świetny. Nadal jednak kocham męża i chcę z nim być a o tamtym dawno juz zapomniałam i nie utrzymujemy żadnych kontaktów. Chcę tego dziecka ale boję się reakcji męża kiedy się dowie a prawdopodobnie się dowie bo cięzko mu będzie wmówić, ze to jego.

Gość ihaha
tak bardzo kochasz męża, że aż go zdradziłaś z tej miłości? :O Sorry, ale dobijaja mnie takie teksty

edytka244 a z mezem seksu nie mialas? potepiam takie osoby jak Ty, ale niestety maja zawsze szczescie, maja zawse do kogo wrocic, a te wierne kobiety musza cierpiec, bo nie nauczyly sie wyrachowania. i ktos pozniej powie ze to kochanki sa zle, bo zabieraja mezow niewinnym zona, bo sa wyrachowana... ponies konsekwencje swych czynow prawda i tak kiedys pozan swiatlo dzienne? a kochanek?? powinien wiedziec, ze zostanie ojcem, nie mas zprawa byc az taka egoistka, co kiedys pomysli dziecko o swej matce?? nigdy nie bedzie Cie szanowac

Gość edytka244
Mam 24 lata, dwoje dzieci i trzecie w drodze:( Troche poszalam ale co nie wincie mnie za to. Teraz jak mza sie dowie to mnie zostawi:( I co , nawet nie pracuje, maz mnie utrzymywal, na fryzjera i kosmetyczke dawal. Co mam zrobic???

Myszka 22 :((((((((((((( jak mozna zabic wlasne dziecko???? az drze lzy same leca.... tyko I filmik obejrzalam

edytka244 to prowokacja