Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pytająca13

KROSNO!! Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Krośnie.

Polecane posty

ja chodzilam:-) robilam filologie angielska i chwale sobie. jednak tylko licencjat mozesz tam zrobic. pozdrawiam!

do go-for-it o to fajnie ze napisalas :) dzieki :) wysoki tam jest poziom ?? duzo kucia?? jak ta szkola wyglada?? a mieszkalas tam?? (znaczy w akademiku czy jak?)

kucia tyle samo co gdzie indziej:-). ale da sie wytrzymac. najgorszy oczywiscie pierwszy rok. mieszkalam na poczatku w akademiku a potem w mieszkaniu prywatnym. szkola fajna, odremontowana, wykladowcy w miare na poziomie, ale to tez zalezy od kierunku.

do go-for-it dziekuje za wypowiedz i ze jeszcze tu luknelas :) chciala bym sie tam wybrac ale sie jeszcze zastanawiam.....a po tej szkole co teraz robisz?? jesli mozna wiedziec?? pracowalas sobie dorywczo?? bylas na dziennych prawda??

Gość ejjeeemkekee
Dużo się trzeba uczyć na pierwszym i drugim roku. Tzn. poziom jest wysoki. Kolega i koleżanka tam studiowali :)

Gość ejjeeemkekee
Koleżanka turystyke i rekreacje, a kolega informatyke. Koleżanki dawno nie widziałam, skończyła chyba niedawno i nie mam pojęcia co robi. A kolega w Rzeszowie studiował.

Gość gość
po pedagogice jes teraz duże bezrobocie. Mój siostra studiowała, a teraz pracuje w sklepie.

Gość gość
To prawda, ale wiele zależy też od specjalizacji jaką sobie wybierzecie na studiach. w szkołach specjalnych zarabiają nieźle.

Gość gość
No w naszym rejonie pracy dla nauczycieli nie ma zbyt wiele. Tylko wybrańcy mogą liczyć na etaty. A studia moim zdaniem najlepiej dobierać biorąc pod uwagę prognozy dla rynku pracy. W tym artykule http://www.podkarpackie-praca.pl/2017/05/30/czy-oplaca-sie-studiowac/ ktoś zaprezentował rozsądne podejście – praca czeka na fachowców, a humanista czy pedagog może zarabiać jeśli ma dużo szczęścia lub otworzy własną firmę.

Gość gość
Nieprawda, popatrzcie sobie na terenie Podkarpacia ile jest teraz ofert pracy po pedagogice. Jest i to sporo takze temat od czapy. Żłobki i przedszkola powstają jak grzyby po deszczu, szkoły również funkcjonują i potrzebują nauczycieli. Po prostu niektorzy nie czytają aktualnych ofert i wysuwają daleko idące wnioski z przed kilku lat.