Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta ćma

czy ta piosenka nadaje się jako podziękowanie dla rodziców - jak myślicie???

Polecane posty

Gość kobieta ćma
Słowa są ok tylko czy to nie jest za smutne na wesele??? Ale byłoby fajnie gdyby zagrali coś innego dla rodziców niż "Cudownych rodziców mam"

Gość A co ci przeszkadza
w tej piosence? To, ze jest taka "oklepana"? A czy chociaż raz wsłuchałaś się w jej tekst? Znajdź coś lepszego, mądralo. Coś, co choćby w połowie odda to, co chciałabyś powiedzieć swoim rodzicom.

Gość kobieta ćma
do a co Ci przeszkadza: sorki ale nie rozumiem skąd ten atak. A czy ja mówię że coś jest nie takj z tą piosenką, pytam tylko czy mogłaby być, czy nie jest za spokojna jak na wesele i tyle.

Gość Jaki atak
? Gdzie ty tutaj widzisz atak? Padło pytanie, to wszystko.

Gość fotowideoo2.pl
kawalek super nieznalem choć nagrywam wesela już ponad 10 lat dla mnie jak najbardziej tak .... pozdrawiam

Gość rewelka 2345
śliczne moim skromnym zdaniem lepsza niz oklepane" cudownych rodzicow mam":)

Gość Oklepane Cudownych rodziców
A słuchałaś tekstu? Czy też może nie miałaś okazji? Chyba to drugie. Czy wy wszystkie kierujecie się TYLKO tym, że gra się to na niemal wszystkich weselach w Polsce a wy chcecie być oryginalne? Czy któraś z was w ogóle zadała sobie trud zrozumienia tekstu piosenki Sipińskiej? DURNE jesteście. DURNE i głupie, jak kupa jeża.

Gość Infirka
najlepsza piosenka to "pocałuj mnie w dupe i jak gówno poczuj się bo ja ze wszystkiech sił dzisiaj pierdole cię"

Gość denerwują mnie te zwyczaje
A po co w ogóle te piosenki dla rodziców. Tylko dlatego, że tak trzeba zrobic, bo co by Ci wszytscy ludzie, którzy zapraszacie powiedzieli? To jest KICZ!!!!!!!!!!! Jak chce podziekowac rodzicom, to robie to prywatnie, a nie pod publiczkę!!!!!! Ta piosenka jest tendencyjna, nie zawsze ma się za co dziękować rodzicom, bo nie wszyscy maja wspaniałe domy, szczęścliwe dziecińswto i cudownych rodziców.

Gość jakakas
u mnie również nie będzie podziękowań. Rodzice narzeczonego na to nie zasłużyli więc nie będę robić czegoś pod publikę. Swoim rodzicom podziękuję prywatnie i tyle.

Gość weronka123457
troche smutna ale bardzo ładna

Śliczna, chciałabym ją tez dedykować moim rodzicom ale tata mojego narzeczonego też niestety nie zasłużył:(

Gość te podziękowania
dla rodziców uważam że są na pokaz i my np wcale tego nie robimy. Podziękujemy im sami a nie jakieś hołdy, uniesienia. To moje zdanie.

Dla mnie super szkoda ze wczesniej nie znałam.Zasłużył nie zasłużył ale to w końcu wasi rodzice nie chcecie aby im przez chwilke bylo przyjemnie...?

Gość rewelacyjna

Gość rewelacyjna
TYlko nie wszyscy rodzice dadza rade na weselu bez leski ją wysluchac :) śliczna....

Dla mnie zbytni wyciskacz łez :) bo to, ze Wy będziecie płakac i rodzice to bank,a le połowa gości też.

Baaardzo bym prosiła o przesłanie tego utworu jeżeli ktoś posiada w swojej kolekcji:) pajucha1@poczta.onet.pl

Gość basior25
jak dla mnie to jest piekna tylko ze troche za smutna melodia :( u mnie skonczyło by sie jednym wielkim płaczem - a wolała bym tego uniknąc :) pozdrawiam

piękna piosenka. wspaniała żeby podziękować rodzicom. wg mnie piosenka cudownych rodziców mam tez jest sliczna. kobieta ćma mopgłabys podac tutuł i wykonawce utworu.

Gość to ja juz wole
cudownych rodzicow choc jkedna i druga kiczem zaciaga rymy czestochowskie i tandetna melodia

Gość dzień w moim życiu
na naszym weselu było "cudownych rodzićów mam" wcale nie uważam,że takie podzięowania są na pokaz. Nasi rodzice nie spodziewali się takich podziękowań - były kwiaty, księgi podziękowań, mamy płakąły ale ze szcęścia - ja też łezkę puściłam ale taka chwila się nie wróci.... . autorko: piosenka może i nieznana dosyć , piękna, trochę smutna ale jeśłi chodzi o mie to nie do mojego ojca- alkoholok...niestety także zaznałam tylko miłości mamy, ojciec był ale nie mogę powiedzieć jak w tej piosence tato byłeś jak dobry Bóg... (szkoda, przykre ale prawdziwe). wybór należy do Ciebie. Szczęśliwej drogi Wam życzę - na tej nowej drodze.

piosenke wykonuje Mały Chór Wielkich Serc tytuł ,,Dzięki Wam\" powiem szczerze że piosenka nietypowa i nieznana i pewnie goście będą mile zaskoczeni pewnie jak i rodzice jesli jednak o mnie chodzi troszke smutna ta piosenka i jakos wolę ,,Cudownych rodziców mam\" mimo że to na każdym weselu leci, ale goście znją i razem spiewają :)

DZIEWCZYNY WIŚLIJCIE MI RÓWNIEŻ TA SUCIO PIOSENKE. PLISSSSSSSSSSSS. CALUSKI I POZDROWIECZKI.