Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lucjush

Chcialbym miec przjaciela geja

Polecane posty

jestem hetero, mam zone, dwoje dzieci, mialem kiedys kumpla z klasy i osiedla-wyemigrowal do kanady po pewnym czasie przestal odpisywac na listy(maili jeszcze nie bylo), okazalo sie, iz woli facetow. Zadna rewelka, to bylo po nim widac duzo wczesniej, niestety facet niewiem czemu czy z falszywie pojetego wstydu, czy z tego co wpajali mu rodzice i ksiadz, czy z tzw powodu \"niewiadomoco\"zszedl do podziemia.zero kontaktu. OK jego sprawa, ale zaobserwowalem, ze w towarzystwie homoseksualistow, gejow, pedalow czy jak kto chce sobie nazywac czuje sie jakos lepiej. i nie ma tu zadnego podtekstu erotycznego, na kilku ostatnich imprezach stalem z zona w otoczeniu \"pedalow\" i bylo duzo sympatyczniej niz wsrod dedbili udajacych przyjaciol calujacych na powitanie poowietrze w okolicach kolczykow mojej partnerki i te przyjemne usmiiechyö...iitak dalej Pytanie: Czy chcialbys miec przyjacieka homoseksualiste?

lucjush - coś bym Ci napisała, ale jednak ugryzę się w język, a raczej palce, aby nie dotknąć klawiatury... Uprzedzając ewentualne pytanie, to nie ma związku z tym tematem (bezpośredniego...) :P;) 🖐️