Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drapiaca....

Mam swedzaco-piekacy problem. POmocy!

Polecane posty

Gość drapiaca....

No wlasnie!!! Pisze po rade , po odpowiedz.. moze ktoras z was tez tak miala! Jestem pod koniec 1wszego trymestru a moja "wisienka" sprawia mi klopoty... co to znaczy'? To znaczy ze juz od kilku dni swedzi...do tej pory dalo sie to jeszcze wytrzymac i tlumaczylam sobie ze to moze bo jestem od kilku godzin na nogach i powinnam sie odswiezyc.. ale wczoraj i dzis w nocy zbudzilam sie normalnie prawie z reka w pizamie! Strasznie swedzialo i pieklo nie moglam sie powstrzymac i sie lekko podrapalam..no to jeszcze gorzej.. wstalam , podmylam sie i poniewaz nie uspokajalo sie posmarowalam zewnetrza czesc warg Clotrimazolum- nie wiem czy wiecie , taki krem ktory czest gn przepisuje na swedzenie , stany grzybiczne itp.. potem przylozylam husteczke i tak jakos usnelam...rano musialam powtorzyc "zabieg" Co to moze byc?? dlaczego tak swedzi?? boje sie ze to infekcja.. boje sie ze nie powinnam uzywac lekarstw... pomocy!!

w cizy bardzo latwo o grzybice, wiec to pewnie to. Szybko do lekarza i po problemie :)

Gość drapiaca....
:(:(:(:( tego mi brakowalo..niech to cholera... ops scusa..:) jakby nie wystarczyly wymioty i inne uroki.. ai ai..

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
wiem ze clotrimazol lekarze przepisuja ale najczesciej dopochwowo w globulkach.szybciej dziala.radze isc jak najszybciej do lekarza nie leczona grzybica w ciazy moze cyc niebezpieczna dla dziecka. a po leczeniu bardzo dokladna higiena po kazdej wizycie w toalecie.lekarz mi mowil ze grzybica w ciazy czesto powraca

Gość tylutka
ja polecam zel do higieny intymnej LACTACID FEMINA pomaga nawet w takich przypadkach

Gość clotrimazol
kup clotrimazol i po kłopocie.jest naprawde bardzo dobry na grzybice

Gość drapiaca
ale czy nie jest on niebezpieczny w ciazy?? cos mi sie widzi ze mnie czeka wizyta.. cholerne grzyby!! dzieki za odpowiedzi

Gość drapiaca
ah.. jeszcze jedno.. jakie moga byc niebezpieczenstwa dla dziecka???