1wera1 0 Napisano Sierpień 26, 2007 Jakis czas temu jako sluz zaczely mi leciec takie biale strzepki, grudki. Nastepnie pojawilo sie swedzenie..ale takie bardzo bardzo mocne...;/ jak juz nie moglam wytrzymac (po ok.1 tyg.) pogadalam o tym z mama...i ona powiedziala mi ze kobiety tak raz na jakis czas maja i to jest jakas infekca i kupila mi masc ktora ona stosuje i zawsze jej pomagala...to byla taka antygrzybowa i na grzyba w kazdym miejscu. Po 2 dniach przeszlo...ALE teraz znowu czuje ze delikatnie zaczyna mnie swedziec...a wczoraj jak probowalam uprawiac sex z moim chlopakiem to tak 2cm w glebi czulam okropne klucie...;/ takie ze nie dalam rady NIC z nim robic...to bylo cos takiego jakby w pewnym miejscu bylo sucho i on by probowal na sile wepchnac..taki bol..;/ mailyscie to juz keidys?? isc odrazu do gina lepiej? co to moze byc??? Okres tez mi sie juz spoznia..wiec mozliwe ze to tez przez to..;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sofijaaaaaa Napisano Sierpień 26, 2007 takie uczucie suchosci pochwy to od tej infekcji-nie doleczylas jej,mnie tez sie cos takiego zdarzylo.masci trzeba uzywac jeszcze jakis czas po ustapieniu objawow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Sierpień 26, 2007 Grzybica. Wybierz sie do ginka. może konieczne bedzie leczenie doustne nie tylko maść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1wera1 0 Napisano Sierpień 26, 2007 no ale to nie jest wg.was dziwne ze np.nic juz mnie nie bali ani nie swedzi tylko podczas sexu zaczyna bolec..? mimo ze nie mam ogolnie tam sucho tylko porownalam ten bol...ze tak jaby bylo sucho i facet probowal by sie wcisnac...taki bol to jest..ale ogolnie to mam mokro... A spoznial wam sie przez to okres?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach