Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xaverr

SEKS Z NIEMKAMI, miał ktoś??

Polecane posty

Gość che che
moze teraz napisze troche wyrazniej dla tych co w ostatnim rzedzie ... jada z wlasnej nieprzymuszonej woli zeby dupy dawac za pieniadze a to ze trafia na brutalnych zbokow powinno byc od razu wkalkulowane w ryzyko zawodowe . ;-) a takie bajki o przewozeniu ludzi przez granice i to nie jedna.. wbrew ich woli to mozesz w przedszkolu opowiadac :o

Gość CO ZA CHAM
mow takiemu kiepowi to jeszcze wychwala fakt ze kobiety sa rocznie porywane do burdeli i mowi ze to nie prawda co za debil !! EJ A MOŻE TY SAM SIE ZAJMUJESZ PORYWANIEM POLEK DO BURDELI W NIEMCZECH !!!

Gość che che
nigdzie nie pisalem ze popieram takie brutalne praktyki wyrazilem tylko swoje watpliwosci do stwierdzen ze to biedne nieswiadome. same sobie piwa nawarzyly a potem wszyscy inni sa winni. jak w rece zboczencow wpadna .

Gość chory jesteŚ

Gość
Niemki sa pokrecone w lozku.

Gość dlaczego Sa pokrecone w łózku
??

Gość antekkk
strasznie krzyczą: Jaaa!!!! Jaaaaa!!!!! Noch!!! Noch!!! Du bist geillllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ciekaweeree

Gość uuuuuuuuuuuu
niemki to suki! SZWABY DO GAZUU

Gość ta
chyba spadne?????????????? o rany

Gość Hainc Kloc
A mnie kręciła kiedyś Katarina Witt. I podobno bezpruderyjna: 3 chłopów na raz miała w łóżku.

Gość to ile Ty masz lat
Heinz? bo Kati juz calkiem dojrzala dziewucha jest. podobno Honecker sie do niej mizdrzyl :)

Gość Hainc Kloc
Hmmm...., 60 jeszcze nie mam.

Gość tak tez myslalem
:) na tych fotkach jest niczego sobie!

Gość a ja mam fajne wspomnienia
dotyczace niemek. majac 16-sci lat w schronisku mlodziezowym w Zakopanem niejaka Dagmar H. z Rostocku zrobila mi pierwszego loda. Byla starsza chyba o rok a ja nie umialem slowa po niemiecku. Ona natomias strocznie kaleczyla angielski, ale nie trzeba bylo duzo slow. mielismy takie same temperamenty. ciekawe czy mnie jeszcze pamieta :)

Gość ci-pe ma nieogolona
ble

Gość własnie ma nieogolona
kiedy to foto bylo robione ??

Gość ciekawskaqq

Gość issssa
Up Up

Gość /łączenie/
wczoraj dosiadla mnie nastepna niemka 10:56 mi sie wydaje ale miala tempreament. Polki to nuda! 10:58 cukierasek to wszystko ?

Gość czyliseks z nimi taki sobie
??

Gość gośćklara
Mowicie o niemkach same bzdury ? Te kobiety co o nich mówicie do kobiety z polski ? Niemki to nie ulicznice tylko wartościowe dziewczyny gowno faceci znacie sie na niemkach i opowiDacie same bzdury . Niemki zgadza sie to piękne anielice mają wielu wielbicieli i adoratorow bo są piękne ale nie są łatwymi dziewczynami do łóżka ? Dla nich na pierwszum miejscu liczy sie Stwórca nie facet i świat i rośliny i zwierzęta kwiaty i przyroda i drzewa morza i jeziora to kobiety inne niż kobiety polskie .ceniace wolność i rodzinę niemki są inaczej wychowane od kkobiet z polski polki są już w zwiazkach poraz 3 niemki nie

Gość gość
Mieszkając 2 lata w Berlinie wyroochałem dokdnie : 6 Turczynek, 3 Polki , 2 Tajki , 1 Włoszkę , 1'Rosjankę , 1 Ukrainkę i 1 Niemkę. 14 pierwszym w 1 roku.Niemka była na końcu i od roku jesteśmy razem.Mieszkamy razem na Charlottenburgu.

Gość gość
Należę też do grona wielbicieli kobiet niemieckich . Jestem Polakiem i mieszkam w Polsce lecz bardzo często bywam w tym kraju gdyż mam blisko i bardzo dużo znajomych .Te osoby które znam od lat i utrzymujemy przyjaźń są najlepszymi ludźmi jakich znam. Mam panią kobietę Niemka , nie chcę być złośliwy do naszych kobiet , lecz moja pani jest pod każdym względem rasową kobietą w najlepszym tego znaczeniu.Seks z nią to finezja połączona z fantazją , jakiej u naszych pań szukać ze świecą . Można rozmawiać na tematy tak zwane trudne bez problemu jest otwarta na wszystko , nie zna słowa krępować się. Słowem sex boski .