Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xaverr

SEKS Z NIEMKAMI, miał ktoś??

Polecane posty

Gość gość
Swoją poznałem będąc w Niemczech na szparagach.Banalny przypadek.Przyjechała do gospodarza u którego pracowałem kupić szparagi dla rodziców i złapała gumę.Zapasówki nie miała , szef polecił mi jechać z nią po zapas jego autem i jej zmienić koło. Potem było jej zaproszenie na piwo i po dwóch miesiącach zamiast zjechać zamieszkałem u niej. Jest pielęgniarką, ja pracuję u jej ojca, który ma zakład hydrauliczny.Jestem normalnie zatrudniony na dobrej stawce, jest jeszcze 3 Niemców , dobre chłopy ale wszyscy 55-60 lat. Mieszkamy z Petrą już razem dwa lata. Często bywam w Polsce , jak teraz , bo matka została sama i choruje. Petra jest fajną, zgrabną , młodą kobietą, dobrze się dogadujemy , chociaż na początku były problemy językowe. Szczupła szatynka, zgrabny tyłek i cycki, w sprawach łóżkowych bez pruderii, dużo wymaga i równie dużo daje, lubimy seks i jak na razie przynajmniej raz dziennie wyżywamy się na maksa. Ona ma 28 lat , ja 27 , ale na razie nie legalizujemy związku.Uzgodniliśmy , że jak przydarzy nam się wpadka , to wtedy. I tak wszyscy traktują nas jak parę czy małżeństwo.

Gość gość
Przez pół roku żyłem w Niemczech z rozwódką.30 lat , blondruda,lekko przy kości , cyce jako balony , pieprzenie 2 razy dziennie to norma , często częściej, niewyżyta.Na jeźdzca i od tyłu lubiła najbardziej i tyłkiem pracowała jak nakręcona.Lody z połykiem na porządku dziennym.Jak po obiedzie kładłem się na drzemkę, to budziła mnie po pół godzinie ssaniem wacka. Dobra była suczka, ale na stałe nie chciałbym wiązać się z Niemką.

Gość gość
pewnie ściema.. bo jak mozna być takim zyebem by zostawić taka laske dla Polki.. rozr****nej przez Egzotycznych brudasów.

Gość gość
19.28 Jak można zostawić taką laskę? Prosto - była dobra w łóżku , ale za stara.Miała wtedy 30 lat a ja 22, więc chyba rozumiesz.Zresztą nie roztawiłem jej dla Polki. Nie dlatego, że Polek nie cenię , ale po prostu tak wyszło , nie trafiła się. Po niej byłem ponad rok z inną Niemką .Inga była moją równolatką , pracowała w sklepie.Też fajna dżaga , szczupła , krótkie czarne włosy, nawet byłoby może coś więcej, ale okropnie zazdrosna była , na dłuższą metę to nie do zniesienia. Teraz mieszkam w Belgii a dziewczynę mam Mulatkę z Surinamu z holenderskim paszportem.Znamy się 3 lata a od 2 i pół roku razem mieszkamy.Ogień kobieta , piękna i namiętna. Krótko mówiąc kochamy się. Cały maj będziemy w Polsce , to jej pierwszy raz w naszym kraju.Oprócz rodziny byliśmy w Trójmieście, w Malborku i w Fromborku.Puszczamy się teraz w objazd kraju , trochę też po dalszej rodzinie.Na wrzesień planujemy ślub.