Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaaaa

Dziewczyny potrzebuję porady dot.farbowania na blond

Polecane posty

Gość anaaaa

Mam dosyć ciemny kolor włosów i chciałabym je przefarbować na blond. Tylko zdaję sobie sprawę, że może wyjść beznadziejnie. A nie chcę korzystać z usług fryzjera bo mnie na to nie stać. Kochane, czy mogłybyście polecić jakąś dobrą farbę, która poradziłaby sobie z moim kolorem? Proszę o odp.Mogę wysłać fotkę jak ktoś chce

Gość jak dla mnie to jest
moge powiedziec ze jesli masz ciemne wlosy, to ciezko bedzie uzyskac blond w ladnym odcieniu!!! Poza tym lepiej pozostan przy ciemnych, bo ja przefarbowalam z ciemnego blondu na jasny, obecnie chodze do fryzjera na balleyage (ciemny blond z jasnym), ladnie to wyglada, ale po 3-4 tygodniach odrosty i to mnie doprowadza do szalu. Zaluje dnia, w ktorym siegnelam po farbe.

Gość anaaaa
Każdy mi mówi, że w blond mi ładniej...No cóż...Może się zdecyduję na jasny balejaż

Gość blondyna25
daj spokoj, baleyage juz nie modny. wszystko co musisz to kupic dobry dekolorant np garnier, loreal. ewentualnie rozjasniacz. i tym rozjasnic wlosy wstepnie - wyjda pomaranczowe lub zolte, to na 100%. na to naloz jakas mocno rozjasniajaca farbe, najlepiej z odcienia popielatych blondow. i powinno byc ok :) po popielatym blondzie raczej zolty nie wyjdzie

ja polecam garnier color naturals jakis jasny blond np beżowy bo nie wychodzi sik:P. on Ci poczatkowo wyjdzie jasny braz i stopniowo dojdziesz do koloru , ale ot naprawde dobre farby:)