Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oluśkaaAA

zdradził...Z NAJPIEKNIEJSZA DZIEWCZYNA JAKA WIDZIALAM

Polecane posty

Gość oluśkaaAA

nie wiem, czy bolałoby tak samo, gdyby zdradził mnie z brzydką... zdradził z najpiekniejsza na świecie...pół-rosjanką...19 lat, pełne wielkie usta, falowane, czekoladowe włosy do pasa. zeby jak perly...śniada skóra, zielone oczy figura-jak marzenie... w dodatku pieknie sie porusza, tanczy, smieje przyjechala na wakacje do ojca (z matka mieszka w rosji).. wszyscy moi koledzy oszaleli na jej punkcie... mam dosc:(

Gość ten sie smieje kto sie smieje
ostatni. ona wyjedzie a on zostanie sam, wiem ze teraz boli, ale on chyba zdaje sobie sprawe ze to juz koniec miedzy wami, bo to byl Twoj chlopak dobrze rozumiem?dla chwili przyjemnosci stracil cos naprawde wartosciowego

Gość takie życie
zawsze jest ktoś ładniejszy

pamietaj ze nie ocenisz jej obiektywnie. moglas ja podmalowac -tak czasem działamy:( w kazdym razie przykro mi:(

Gość oluśkaaAA
ehh... nie jestem jakas najgorsza, ale najpiekniejsza tez nie JEJ nie siegam do pasa. nawet nie wiecie, jak latwo olał mnie dla niej! 3 lata razem! poleciał na nią dlatego, ze wszyscy na nia sie slinili, a on chcial sie popisac... teraz ona wyjezdza, ale juz umawiaja sie na sylwestra... jestem dwa lata starsza, czuje sie staroo:((

Gość oluśkaaAA
nie, ona naprawde jest piekna i wyjatkowa...to nie tylko moje zdanie;(

Gość o w piizdeczke
ale miała tupet ruska szmata! wiedziała ze Twoj facet zajety??...olej go...to palant.

wiadomo, ze to boli, ale przez takiego palanta miec zanizona samoocene to pomysl sama czy warto? jak tak latwo zrezygnowal z Ciebie, to chyba lepiej, ze sie go pozbylas. Bol kiedys minie i wtedy bez emocji ocenisz, ze dobrze, ze masz go juz za soba 😠

Gość marlena_ 1867
oluśkaaa-> jestem w podobnej sytuacji jak Ty.. mnie tez zdradzil (tylko ze byly ale to dopiero od kilku dni:( ) chłopak z dziewczyna ktora przyjechala na wakacje do mojego miasta.. tez jest piekna.. charakter tez niczego sobie z tego co wiem. chociaz ja nie zamienialbym znia slowa w zyciu to poprostu strszne... wiem jak to boli.. napisalabym wiecej, ale musze elciec. bd pozniej i sory za bledy;/ buzak

Gość mika222
To tylko świadczy o facecie! Moja koleżanka jest najpiękniejsza dziewczyną jaką w życiu widziałam i to nie jest tylko moja opinia, każdy kto ją zobaczy jest zachwycony, wszystko ma idealne. A mimo to raz na wakacje do naszego miasta przyjechała pewna Włoszka i chłopak mojej koleżanki zdradziła ją z tą Włoszką, owszem była bardzo ładna, ale koleżance dio pięt nie dorastała! Także nie oceniaj sie negatywnie, to mogło zdażyć sie każdemu, nie ma tu żadnej Twojej winy. Ten fecet to palant, zapomnij o nim jak najszybciej!!

Gość Nola Rice
o kurcze, ale smutno :( jak chłopak zdradza z piękną dziewczyną, to wg mnie to jest gorsze niż z taką "normalną", bo wpadamy w jeszcze większe kompleksy:( mnie też raz chłopak (teraz już oczywiście były) zdradził z laską, która wg mnie była bardzo ładna, delikatna buzia, złote kręcone włosy...szkoda tylko, że się puszczała:O Mimo, że mnie w sumie niczego nie brakuje, to poczułam się wtedy podle:(

Gość ee...laski wy jestescie
jakies nienormalne chyba;| co z tego że ładne jak puszczalskie? od takiej najwiekszy pasztet jest lepszy:|

Gość Nola Rice
ale w takich chwilach się nie myśli, że ona jest puszczalska tylko, że jest 10000 razy ładniejsza, lepsza, ma genialną figurę, jest sexowna, ukochany chłopak na nią poleciał i kochał się z nią...:O

Gość ee...laski wy jestescie
wiecej wiary w siebie

Gość ee o niemke to nie ma co byc
zazdrosnym;d o wloszke to co innego

Gość chyba toksyczna bardzo
Można na to spojrzeć z drugiej strony,np.że ma bardzo dobry gust,a skoro był też z tobą to widocznie też jesteś niezła dupa:-)

Gość toksykniejsza
Ciekawe co tu wypisujecie... że tamta jest lepsza, charakter też niczego sobie... Jak może być lepsza charakterem dziewczyna, co puszcza się po paru dniach znajomości??? Czasem mając świadomość, że faceta już w życiu nigdy nie zobaczy???? To jest wasz wzór "ekstra dziewczyny"? :O

Gość Bolijakos..
Brzydka,ladna jakie to ma znaczenie? Boli tak samo!

Gość o matko nie znosilabym
takiego czegosc;/ chyba kazda tak ma, ze porownuje sie do innych

Gość tez zdradzona
a mnie chlopak zdradzil z brzydsza ode mnie:( nei wiem co ona mu dała a czego ja nie, mam duze powodzene chlopacy sie za mna ogladaja,on zawsze byl o mnie zazdrosny o to ze inni sie slinia ze patrza ze usmiechaja..., wybaczylam mu zdrade on podobno zaluje ale wiaz nei potrafie zapomniec ani zaufac mu na nowo,duzo sie zmienilo i cos mnei przy nim trzyma ale juz nei wiem czy to milosc juz nei wiem co czuje bo wciaz boli mnei to co zrobil i nie potrafie o tym zapomniec:(

Gość anitkakaka
neistety chodzi pos wiecie pare takich kobiet ktore maja taki dar, ze faceci dla nich traca glowy. naprawde sa wyjatkowymi kobietami. jakby moj by mnie z nia zdradzil to potrafilabym jeszcze zrozumiec dlaczego:) w koncu faceci to napalency, ale tak samo jak ich szybko omamia, tak samo szybko z hukiem spadaja na ziemie i szukaja swojego aniolka, o ktym zapomnieli na chwile. ja z takim facetem, ktory przy pieknej kobiecie by mnie totalnie olal bym sie pozegnala ehh czlowiek powinien byc przede wszystkim czlowiekiem i panowac nad soba