Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajanaa

czesc. mam 13 lat j nie dostałam jeszcze okresu

Polecane posty

Gość dajanaa

z mama wstydzę sie o tym porozmawiać nie pytajcie dlaczego. szukam w internecie czegos na temat "cioty' ale mi chodzi o objawy. ostatnio czuje sietak jak opisuja dziewczyny że miały tak na poczatku ciazy. tzn mam ochote na słodkie na zmianę z pikantnym. boli mnie brzuch i piersi. czy to może pojawic sie nie długo miesiączka?

Gość a ja jestem do niczego
może się pojawić, może. mogłaś się też naczytać i sobie je wywołujesz:) nie martw się brakiem okresu, ja dostałam jak miałam 14 lat, to też normalne. najlepiej popytaj w rodzinie kiedy kobiety dostawały pierwszy okres bo to często uwarunkowane jest dziedzicznie.

Gość o jaaaaaaaaaa
chyba nie mozna zajsc w ciaze nie majac okresu czy mnie sie tylko wydaje?

Gość dajanaa
co w tym złego że napisałam ciota? przeciez w naszej szkole wszyscy tak mówią. ile powinnam kupic sobie podpasek na pierwszy raz?

ja tez nigdy o okresie nie powiedziałam ciota, dla mnie to prostackie słowo ja miała 15 , kup jedno opakowanie przez siebie wybranych a potem dokupisz śmieszne te objawy, ja nie miałam żadnych

ja miałam 15 lat jak dostałam okres ... a teraz mam półtoraroczną córkę . wiec chyba wsio ok ze mną ? :D spokojnie to indywidualna sprawa.

ale kwaśne ze słodkim i pikantne zachcianki to ja w ciąży miałam :P a przy @ ? pierwsza miesiaczka nie miała zadnych objawów.nagle ...i bezbolesnie i bez zachciankowo :D

ja pamietam to bylo w 6 klasie podstawowki , na kolku matematycznym:), strasznie mnie mdlilo i jak tylko wrocilam do domu zwymiotowalam, wieczorem dostalam pierwsza miesiaczke

hehe no jakbyś napisała ,że to wf :P ...;) ale tak ewidentnie matematyką się interesowałas ... ;)

Gość marna-- prowokacja--

Dajana jesteś jeszcze bardzo młodziutka :) masz jeszcze czas. Nie masz się do czego śpieszyć :) comiesięczny ból i dyskomfort z tym związany nie jest przyjemnoscią ;) Tak na marginesie ja dostałam pierwszy okres kiedy miałam 13 lat.

Gość karciu
ja tez mam 13 lat wcale mi się nie śpieszy ;)) tak mi dobrze i wogóle ... a póżniej

Gość Annetta
Ja też mam 13 lat i nie mam okresu i dobrze mi z tym:)

U każdej dziewczyny jest inaczej. Ja dostałam okres jak miałam 10 lat, nic przyjemnego zapewniam cię. Moja mama miała 14l , koleżanka zaczęła miesiączkować w wieku 16l. Możesz zacząć się martwić gdy w wieku 16lat nie będziesz miała. A teraz ? Ciesz się.

ja dostalam w 5 klasie podstawowki za wczensie chociaz to bylo tak ze raz widzialam krew, a pozniej dlugo dlugo nic po pol roku dopiero tak co 2 miesiace, zaczelo sie

Gość gtjugg
a ja mailam 15 lat ale to wszytsko jest dziedziczne a tak pzoa tym to ktora dziewczyna by napisala ciota??? zdaje mi sie to zt prowokacja

Gość koziolka
Ja miałam 12 lat... I to nie jest dziedziczne bo moja mama pierwszy okres dostała w wieku 15 lat.

Gość Fergula
Cześć, nie masz się co martwić brakiem 'cioty' inne dziewczyny dostają jeszcze puzniej . Jeśli do 16 roku życia nie wystąpi okres to trzeba się zgłosić do lekarza ginekologa :) Ja dostałam okres jak miałam 12 lat.

Gość Fergula
Ja też nie widze nic złego w mowie 'ciota':) Tylko nie mówicie o Podpaskach ! Obrzydliwe blleee !!! Nie nawidze pampersów.. Ja od pierwszej miesiączki używam Tamponów O.B ! I jest mi dobrze z tym bo to jest dopiero komfort .. ;) A Jeszcze jedno : -Czy któraś z was w wieku 12 lat straciła dziewictwo??

Gość ciotaaa
jak mozna być w ciązy nie uprawiając seksu,

Gość Jusss
Może i nie żadna z Was, chociaż kto wie?! :P Ale dużo dziewczyn w tym wieku straciło dziewictwo! Ponieważ tyle się o tym mówi, że są coraz młodsze mamy, coraz młodsze babcie :P :)

Gość natalleczka12
ja mam 12 lat i nie mam jeszcze cioty nie wim czemu wiekszosc moich kolezanke ma ale ja tez sie martwie o to :(:( wszystko bedzie dobrze :)

Gość HehP
Hejj..! Ja dostałam okresu jak miałam 12 lat..! Jednak przejmuje sie czym innym.. Czy urosną mi piersi??!! Moje koleżan ki mają i to bardzo duże a ja jestem płaska..:( Czy one urosną..? Długo mam czekać..?

Gość natalleczka12
urosnom ci ja tez taka byłam jak ty płaska ale mi juz urosły nie martw sie cheche bd bobrze chech pozdro:)::):):):):):XD

Gość na pomoc .
ja w kwietniu bede miala 15 lat . i tez nie zaczeła mi sie jeszcze miesiaczka .