Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość transformers

siusianie z tamponem

Polecane posty

Gość transformers

hi, tak się zastanawiam czy jak macie włożony tampon cyz mozecie siusiac wtedy? i czy wtedy on sie robi mokry tzn obsikany? to nei jest żart pytam na serio wiec nei wyzywajcie mnei tylko odpowiedcie

Gość jakakkaka
Boooooshhhh... takie pytanie musiał zadać facet. Czy ty masz jakiekolwiek pojęcie o anatomii.

Gość o jaaaaaaaaaa
tak sikam z tamponem, nie wiem czy sie robi mokry, bo nie sprawdzalam, ale chyba jest mu wszystko jedno, bo i tak jest wtedy mokry od okresu no nie??? Poza tym tampony sie dosyc czesto zmienia, wiec nie rozumiem w czym problem. Zadajesz pytania jakbys miala 13 lat :(

Gość marzenlllla
cewka moczowa jest nieco dalej niz tampon

Gość jakakkaka
No nie, no następna mądra. Jakże ci się ten tampon może robić mokry, jak jest w środku?????? Moczyć w porywach to może się co najwyżej sznureczek.

Gość bożewidzisziniegrzmisz
własnie, jedyne co można zmoczyć to sznureczeek, ale to żaden porblem, bo zawsze można go ręką od tyłu przytrzymać. ale pytanie jest na poziomie 10latka :o lepiej wziąć do łapy pierwszą lepszą książkę z biologii i sprawdzić jak wyglada anatomia człowieka a nie ośmieszać się na forum :o

Gość bożewidzisziniegrzmisz
o jaaaaaaaaaaaa>>>kolejna, co ma w dupie naukę. a potem się dziwią, zę dzieci mają dzieci, jak podtatwowej wiedzy o swoim organizmie nie mają :on

Gość transformers
Tak tylko pytałam bo ostatnio problem tamponów głęboko mnie zafascynował. Kupuję różnych firm i we wszystkich dostępnych rozmiarach a następnie wtykam je sobie we wszystkie otwory ciała:). A tym pytaniem chciałam tylko zainicjować rozmowę na interesujący mnie temat:)

Gość transformers
jakis debil się podemneie podszył. jestem chłopakiem i mam 12 lat. prosiłem zeby odpisac a nei krytykowac. ale na forum jak to na forum nigdy nei odpowaiadją tylko krytykują

Gość transformers
ale juz wiem ze sie nei zamoczy

Gość transformers
Odkryłem też, że w moim 12 letnim odbycie zmieści się 12 tamponów OB SUPER. Teraz będę testował inne marki:)

Gość jarek wyjadacz tampax
uwielbiam tampony , bardzo mnie podniecaja (ksztalt, zapach i smak)

Gość ktore tampony was podniecaja
?