Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość y65y7u6

Chce by byl tylko moim kolega

Polecane posty

Gość y65y7u6

Nie tak dawno temu poznalam mezczyzne, zaprzyjaznilismy sie, spotykamy sie na piwie, kawie, coli, itd;) swietnie nam sie rozmawia, mamy podobne poczucie humoru, poglady. Rzecz w tym,ze zauwazylam,ze coraz czesciej mi sie przyglada i nie patrzy na mnie TYLKO jak na kolezanke...:( Nie chce konczyc tej znajomosci,ale nie chce zeby sie rozwijala w kierunku innym niz kolezenstwo. Nie wiem co mam robic. Czy rozmowa wprost i jasne okreslenie naszych relacji jest dobrym pomyslem?

rozmowa tylko jesli on napomknie ze oczekuje czegos wiecej a poki co niech sie patrzy a Ty zachowuj sie tak jakbys tego nie widziala...

Jeśli dojdzie do rozmowy, bądź szczera i, jeśli wypadki przybiorą taki obrót, daj mu odejść, tzn. nie miej mu za złe, że nie będzie się odzywać.

kiedys ktoś tutaj miał taką mądrą stopkę, zapamiętałam ją sobie, bo jest w tym dużo prawdy: \"mężczyznę można \"wykastrować\" jednym zdaniem: wolę, abyś był moim przyjacielem niż kochankiem.\" ;)

no ja moge sie wypowiedziec bo mialam taka sytuacje calkiem niedawno... Nie mam ani przyjaciela ani kochanka :S sytuacja beznadziejna bo albo skrzywdzisz jego albo zrobisz cos wbrew sobie.

Gość y65y7u6
Nie mialabym nic przeciwko,zeby byl moim kochankiem ;), ale po prostu takie sa realia,ze nie moge do tego dopuscic. Dzieli nsa za duza roznica wieku i inne rzeczy, ktore sprawiaja,ze nie moglibysmy nigdy byc razem. Od razu zaznaczam,ze te "inne rzeczy" to nie zona i dzieci;)