Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TUŚKA

wzory tipsów ślubnych

Polecane posty

Witam. Mam przeogromną prośbę. Jeśli macie jakieś ciekawe strony ze zdjęciami wzorów tipsów to bardzo proszę o przesłanie. Jestem początkująca w sprawie tipsów i wzorów a za miesiąc mój ślub i chciałabym ładnie wyglądać. Jak możecie, to baaardzo proszę o adresy stron. Dzięki.

Gość i ja dodam cos od siebie
nie pamietam nazwy stronki, ale to na onecie, jest tam blog, w ktorym dziewczyna wkleja zdjecia tipsow i wzorow na rozne okazje, opisuje jak je wykonac, udziela porad. Moim zdaniem powinnas isc do kosmetyczki one maja rozne wzorki i pomysly :)

ale moja pani od paznokci powiedziała, żebym poszukała też na necie bo może mi coś wpadnie w oko, a nie wiem gdzie szukać.

wpisz w www.google.pl haslo wzroki paznokcie czy cos w tym stylu, poza tym sa ksiazki o wzorach i wykonaniu :)

szkoda, ze nawet dziekuje nie potrafisz napisac

Potrafię, tylko nie było mnie chwilkę przy komputerze. Po co się tak od razu denerwować!!!

no w takim razie przepraszam ;) No i gratulacje z okazji slubu

Gość no po diabła
to po to wklejasz, żeby podziękowania otrzymać???? dziwne

Gość a byłaś na www
Koleżanka nade mną chyba ma kłopot z czytaniem i rozumieniem tego, co czyta. Tuska prosiła o adresy stron www ze wzorami ślubnych tipsów. Podałam linka. I co w tym dziwnego? Szukasz teorii spiskowych czy jak?

Gość no po diabła
Nie, nie mam problemu. Doskonale zrozumiałam o co prosiła autorka topiku, ale nie rozumiem jak można się dopominać o podziękowania.

Tusia podaj maila to wrzuce ci przykładowe foty tam są również wzorki które miałam ja achhh wszystkiego naj naj naj

Gość obrzydliwe..
Obrzydliwe te tipsy, wieś śpiewa i tańczy, zrób sobie francuski manicure i tyle.

Gość Do obrzydliwe
A co, paniusia z miasta? O gustach się nie dyskutuje, laluniu. Każdy ma gust taki, jaki ma a ty ryja w kubeł i nie wychylaj się zza swojego miastowego parapetu.

Gość obrzydliwe..
Do do obrzydliwe - a Ty panienko ze wsi popracuj nad kulturą osobistą :) Gust gustem ale tysiące diamencików i kolorów na paznokciach wyglądają żenująco.

Gość Do tej nade mną
Na wsi często mieszkają kulturalniejsi ludzie, niż w mieście, czego ty jesteś najlepszym przykładem, paniusiu miastowa. Dla ciebie żenadą jest mnogość ozdóbek na paznokciach, dla innych takie osoby, jak ty. Jesteś zenująca, laluniu.

Gość early
moze i bywaja bardziej kulturalni,ale z gustem to u nich czesto gorzej,trudno temu zaprzeczyc.

Proszę Was!!! PRZESTAŃSIE OBRAŻAĆ SIĘ NAWZAJEM!!! Przecież to nie o to chodzi, nie po to założyłam ten temat. Chciałam tylko, żeby mi ktoś pomógł. Dzięki Dianusiaa! Już wysłałam Ci maila z moimi namiarami.

Gość droga autorko
jak juz masz sie na cyzms wzorowac to an stronie wedding plannera radzilabym isc szybko do man ikiurzystki i powiedziec, ze masz slub za miesiac, zeby zrobila ci manikiur i poradzila srodki do pielegnacji, pojdz do niej za 2 ty drugi raz i dzien przed slubem masz jeszcze szanse na piekne naturalne paznokcie!! gratuluje slubu!