Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

chcecie zobaczyć coś pięknego???

Polecane posty

Andrzej, jak znam życie, będzie wtedy lało:o Tak, rzeczywiście nieźle pisał...:)

Gość głupi temat

Chcialabym byc teraz gdzies na wsi, wyjsc na podworko i w ciepla noc ogladac ksiezyc... i sluchac cykania swierszczy...

Zazdroszcze. Jak bylam mala to mieszkalam na wsi. Ale potem przeprowadzilismy sie do obskurnego miasta, od tej pory tesknie za lasami, za tym spokojem, zapachami, za poziomkami i jagodami... ech...

Gość swierczewski
enamorada >> a co mi tam , sciagaj majteczki i mozemy sie pocykac ale tak zeby sie moja zona nie dowiedziala 🖐️ ( to dlatego ze ja kocham wiec nie chce jej ranic)

Gość swierczewski malo smieszne

Gość swierczewski
przeciez to nie mialo byc smieszne , co moze byc smiesznego w tym zejakby sie zona dowiedziala i obila mi morde

\"szło ich prawie czterdziesty normalnie przy niedzieli i nagle jeden westchnął i wszyscy przystanęli i tak patrzyli w księżyc jak gdyby sroka patrzyła w niebo...\" Chyba Gałczyński? nie pamiętam jak było dalej.

Andrzeju,a jakze sie gwiazdozbiory rozpoznaje? ja zawsze chcialam umiec,a nikt mi nie umial powiedziec gdzie co i jak:(

Nigdy nie bylam w tamtych okolicach... nawet w Zamosciu nie bylam. Moze sie kiedys przejade. Ja jestem z Zaglebia, a dokladnie z Zawiercia. Tylko ze wczesniej mieszkalam przez 9 lat w Dabrowie Gorniczej, ale takiej czesci gdzie ludzie mieli gospodarstwa i ogrody, za plotem mialam las i tam bylo jak na wsi (pomijajac widok kominow Huty Katowice). W Zawierciu mieszkalam z jakies 10 lat, potem 4 lata w Toruniu, rok w Bialymstoku, kilka m-cy znowu w Toruniu, rok w Madrycie, a teraz 2 lata w Anglii.

Andrzeju czy ten Twój Biłgoraj to ten \"Goraj od szatana\" z książki Singera? "Szatan w Goraju"

Gość tarr
W Biłgoraju psy uszami szczekaju:P