Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam myślec...

Mój chlopak jest maly i przypomina Jasia Fasole

Polecane posty

nikt nie liczy sie z jego zdaniem i wydaje sie byc smiesznym dla innych:( martwi mnie to bo jest bardzo dobry,mily i wykształcony ..ale czasami gdy tak patrze na niego też mi sie chce smiac:(

Gość nie musiałaś od razu
współczuje mu takiej baby... zamiast wsparcia śmiech...:o

Gość nickii653
buhaha

ale czy to ma przyszłosc...jest taki mily i dobry, wydaje mi sie jednak ze nie pasujemy do siebie. ja jestem większa i wogóle chyba grubsza on mała chudzina... :( wiem ze daje mi wsparcie jakiego nie dostalam od nikogo jeszcze, rozsmiesza mnie swoim wyglądem i wogole jest smieszny dobrze sie czuje przy nim..a jednak .................:(

jesli Ty jestes niższa od niego to jest super. przeciez on moze byc niższy od innych ludzi, ważne żeby Ciebie przewyższał :) nie martw sie, charakter jest bardzo ważny.

Gość a jednak idiotek na tym forum
nie brakuje

jakbyś go NAPRAWDE kochała to takie głupie myśli nawet nie przyszlyby Ci do głowy

Gość nickii653
idiotka z Ciebie :O

Gość a jednak idiotek na tym forum
chodziło mi o autorke topiku

jest moim chloapakiem od niedawna ale jeszcze nigdy z nikim nie przeżylam tylu wspanialym chwil.... przewyższa mnie swoją inteligencją to napewno, wiem ze moge zawsze liczyc na jego pomoc.. z drugiej strony to nie jest mój ksiąze z bajki... mój ideal :( czuje sie przy nim bezpieczna jak przy ojcu, ale nie wiem czy go pożądam czy ktos pożąda smiesznego Jasia Fasole?:(

Gość nickii653
a jednak idiotek na tym forum : wiem, wiem :) mi też o nią chodziło... :) ale ona jest głupia... jestem ciekawa, jak ona sama wygląda... :O:O

jeśli komuś sie cos nie podoba..prosze nie komentowac będe wdzięczna

bardzo prosze o rade dziewczyn które mają podobnie... czy jesteście szczęsliwe?

Gość ale twoja głupota
az się prosi o komentarze

Gość autorko jestes swinia

Gość nickii653
no właśnie

Gość nickii653
nie wiem co mam myślec... : lepiej juz sie nigdzie nie pokazuj z tym nick'iem, bo Cie wszyscy beda pamietac :P:P

Gość normalnie musialam
przeczytac ten temat dwa razy, bo nie moglam uwierzyc jak mozna byc tak tempym i pustym!!! Autorko napisze to, co juz ktos napisal wyzej: jestes TOTALNA SWINIA!!!! Mam nadzieje, ze twoj chlopak cie zostawi i znajdzie sobie dziewczyne warta jego, a nie pusta idiotke taka jak ty!! Na twoim miejscu wyszalbym juz stad i to z wielkim placzem nad sama soba i wlasna glupota!

Prosze mnie nie krytykowac...wyrazam to co czuje tutaj... tylko tutaj moge to z siebie wyrzucic:( Ciekawe dlaczego takie male biedactwa są same, a jest ich mnówstwo skoro jestescie takie dobre to same zaopiekujcie sie nimi :( same wybieracie wysokich, ladnych, opalonych brunetów...:(

Gość ale jestes pusta autorko
normalnie az zbiera mnie na wymioty czytajac twoje wypociny. IDZ STAD, dobrze ci radze. Inaczej po IPie ktos cie rozpozna, dorwie i skopie ci tylek za takie poglady.

Gość piszesz że wybieramy
wysokich ale tobie chyba nikt nie wybrał takiego niskiego tylko sama o tym zadecydowalś więc jeśli taki ci się podoba/podaobał to w czym problem . Z twojej wypowiedzi wynika że ty sie nad nim litujesz

w sumie to chodzilo mi o opinie innych dziewczyn..mających podobnych facetów..wiem moze jestem glupia ze dopuszczam takie mysli do siebie, ale on czasami naprawde zachowuje sie jak Jaś Fasola i potem nie wiem czy mam sie smiac czy płakac z tego:( rodzice go jeszcze nie poznali..nie wiem czy go zaakceptują:( pozatym ma jeszcze maleńkie wady fizyczne których gołym okiem nie widac, nie chce go ranic ale nie moge sie zmuszac do związku w ktorym będe mniej szczęsliwa...bo będzie mi jednak czegos brakowac:(