Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Thomus

upadek morali

Polecane posty

Gość Thomus

Czy naprawde nie istnieje już połączenie atrakcyjność - normalność u kobiet?? Czym ładniejsza kobieta tym więcej siana w głowie i mniej szacunku dla swojego ciała. Jak to jest że bedąc przeciętnym facetem moge w was przebierać jak w ofertach kupna samochodu?? Tylko że o ile auto mozna wybrać fajne to u was dziewczyna która ma powyżej 20 lat ma juz taki przebieg że niewato na nią nawet spojrzeć. Zero szacunku dla własnego ciała!!!

Gość Thomus
no tak nawet na riposte was nie stać. Uświadamiacie mnie że mam racje no cóż...

Gość Sandalwood
Ciekawe, kolego - ja też jestem facetem ale jakoś nie mam takich doświadczeń. Może obracasz się wśród niewłaściwych kobiet?

Gość Blue star
to ja napisze: Mysle ze sa ladne dziewczyny z mozgiem, calkiem dobrze funkcjonujacym; znam pare takich. To zalezy od czlowieka, jego podejscia do zycia. Wiele osob chce sie za mlodu wyszalec, zeby miec co wspominac na stare lata. Wynika z tego ze mezczyzni musza wiazac sie z tymi brzydkimi badz przecietnymi, bo wtedy istnieje szansa ze kobieta nie bedzie wyjezdzona jak BMW Kubicy :p

Gość ojejujej
a ty jak tak przebierasz to też manifestujesz zero szacunku dla swojego ciała.To chodzi w dwie strony, wiesz?

Gość Blue star
mysle ze obracasz sie w zlym towarzystwie. Wybacz ale na imprezach nie znajdziesz pielgrzymki zakonnic. Tam czesc9czesc- czyli jakis procent) panienek to ladacznice, idace na numerek do toalety za jednego Zywca. A moze trzeba inne miejsca zaczac odwiedzac, zeby spotkac te wartosciowe dziewczyny?

Gość nfn
Słowo "morale" jest w liczbie pojedynczej i nie odmienia się go przez przypadki. Jeśli tego nie umiesz, używaj bardziej swojskiego "moralność".

Gość a moze mialo byc
upadek moreli, bo mu sie paczuszka z owocami rozwalila?

Gość a moze mialo byc
pan Mądry to pobratymiec prof.Miodka stąd taka szarada słowna:p

Gość Piękna 30latka
ja mam 30 lat i jestem dziewicą. Dodam że mam bardzo apetyczne ciało, bardzo ładną twarz i zrobiłam doktorat.Jestem piękna mądra i szanuję się

Gość do Piękna trzydziestolatka
a nie jseteś ty czasem Princessą z Sympatii? ;)

Gość inna całkiem inna ...
Owszem często tak się myśli ... Ale faktycznie to nie tak ... . Mnie też partner nazywał: "prowokatorką", i winił mnie za wszystkich adoratorów wokól mnie, w ten sposób .... Strasznie zazdrosny ;) Ale to własnie nie tak, bo te mające wokół siebie adoratorów nie muszą wcale "brać jak leci", bo mają przecież możliwość wyboru ... No chyba, że chcą ... Notabene jak zauważył Platon: "Brzydka kobieta łatwo zachować cnotę może" :P

Coś w tym jest co autor pisze.... aczkolwiek stereotyp ładna = głupia i puszczalska brzydka = mądra i cnotliwa jest w tym przypadku bardzo nietrafiony...

Gość nie mam w zwyczaju
Nie mam zwyczaju czepiać się słów, dziś zrobię wbrew zwyczajowi :) Morale, esprit de corps - skłonność społeczności do podtrzymywania wiary w instytucję, wyznaczone cele lub siebie samych oraz innych ludzi. Termin stosowany przede wszystkim w instytucjach wojskowych lecz także w biznesie. Termin ten stosowany jest głównie jako synonim ducha bojowego rozumianego jako gotowość do wypełniania rozkazów oraz znoszenia trudów i niebezpieczeństw w odniesieniu do jednostek wojskowych lub woli walki i współzawodnictwa przez drużyny sportowe. Mąka i męka też podobnie brzmią :D

Gość inna całkiem inna ...
Często też takie myślenie wykorzystuje się w ocenie siebie, czy tez swoich wyborów życiowych ... I tak kobieta uznająca się za niezbyt urodziwą (w swoim mniemaniu oczywiście - reszta kwestia gustu) tutaj często może stosować właśnie takie pocieszanie się: moze nie jestem tak piękna, ale chociaż nie jestem głupia... Natomiast panowie kierując się takowym myśleniem, myślą: może i są ładniejsze, ale pewnie głupsze ... i już mają usprawiedliwienie swojego wyboru, lub też braku wyboru ... :P Oczywiście jest to kompletnie pozbawione sensu ... Ale bywa i tak ... :P

właśnie widzę.... ;) no cóż... są wyjątki od reguły i czemu niektórzy lubią tak generalizować... ech... niektórzy mają dziwne problemy...

tak morele spadają z drzewka,upadają na ziemię są żółte i mają brązową pestkę trochę mniejsze od brzoskwiń...ale coś mi się wydaje że to jakby drzewka owocowe bardzo podobne z dużymi pestkami tak jak śliwki np.