Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysoka panna

Wysokie dziewczyny! Czy nosicie buty na obcasach?

Polecane posty

Gość Wysoka panna

Od razu mówie , że chodzi mi o dziewczyny od 175 cm wzrostu. Nakładacie buty na obcasach czy wolicie sie dostosować wzrostem do reszty?

Gość Wysoka panna
halo?

:-) Ja mam 181cm wzrostu i nosze buty na obcasie od 2 do 10cm!!! ...A kto powiedział,ze wysokim nie wypada ...;););)

Gość ja mam 174
ale dlatego ze jeszcze jestem mloda i rosne to sie wpisze ;p nosze.

Gość wysokalena
ja mam 177 i nosze tylko obcasy. od 6 do 11 cm. nienawidze płaskich butów!!! sa okropne! a moj wzrost mi nie przeszkadza bo mój mężczyzna ma 196 cm wzrostu!! pozdrawiam

Gość dfv
a ja mam b. duże skrupuły zeby nosic jakiekolwiek obcasy majac te nieszczęsne 185 cm.... :(

aaaa, zazdroszcze mezczyny 196cm...:D ah moj ma 184, ale wolalabym zeby mial wiecej..ale trudno, wazne ze jest najukochanszy itd itd itd :P nie ten watek :] sama mam 178cm i nie nosze wysokich obcasow bo sie zle czuje. gdy wszystkie moje przyjaciolki maja nie wiecej niz 160 cm, a rzadko ktory kumpel jest ode mnie wyzszy (jakos tak sie zlozylo) nikt nie mowi ze nie wolno nam zakladac obcasow...ale nie kazda czuje sie z tym dobrze...:]

Gość *NATASHA

czesc dziewczynki ja mam179cm i uwielbiam wysokiw obcasy ale nie zakładam wiekszych niz 6cm o sie wstydze mojej wysokosci dobrze sie czuje w adidasach taka miejsza:)

mam 178 i nie nosze zdecydowanie!!!! Mam obsesje na tym punkcie, obcas nie moze być nawet 2 cm!! :D

Gość cerise
178cm i obcasy 8cm. kozaki zimowe. a tak to mam pełno jakis sandałow czy czułenek. tak od 5 do 8 cm

Witam wszystkie panie!!! ja mam 178 cm wzrostu i ubieram obcasy tak do 7 cm. Szczerze powiem,ze 10 to już bym się chyba nie odważyła tym bardziej,że mój facet ma ok 183 cm. Ale podziwiam dziewczyny,które są wyższe ode mnie i nie wstydzą się nosić obcasów 10 cm.:) POZDRAWIAM!!!

Gość kużwa dlaczego znowu
mam 172.Gdy założę obcas 5-6 cm cały świat dokoła mnie zaczyna składać sie z karzełków.... strach pomyśleć,co by było gdybym założyła 8-10 cm musiałabym chyba wszystkich z lupą szukać :O Przesrane