Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna 30latka

Kobiety! Przestańcie chować synalków na egoistów!

Polecane posty

Gość Piękna 30latka

Przestańcie chować ich na ósme cudy świata, wpajajcie im do głów jakieś zasady! Wychowujcie ich na mądrych wartościowych ludzi a nie na dupków! Tyle sie krzyczy że faceci są podli i źle traktują kobiety ale to kobiety wychowują takie typki!

Gość a córki na egoistki
!!!!!!!!!!!!!!!

Gość thistime
Jestem wartosciowy i ciezko mi znalezc kobiete. A takie dupki i egoisci maja branie. Wystarczy poczytac kafe, jak sie kobiety zala.

Gość Piękna 30latka
Aż dziw bierze że na kobiecym forum są takie tłumy zakompleksionych chłopaczków. Wpisy powyzej są przecież męskie.

Gość maly ujek
Takie kobiety co wychowywuja na egoistow same byly egoistkami. Zdradzaly swoich facetow, traktowaly ich jak szmate. A teraz sie boja ze inna kobieta bedzie traktowala tak jej syna jak ona kiedys innych mezczyzn

Gość nie od dziś wiadomo
że chama wychowała mama

Gość Piękna 30latka
mam przykład w rodzinie: syn i córka, córka zawsze do pomagania mamie, braciszek do obsługiwania go. jaki skutek? Braciszek ma już drugą żonę i wszyscy sie nim zachwycają. On jest dobry, żona zła. Kto go tak wychował? mamusia, na dodatek psycholog z zawodu :-o

ech... tak najczęściej zakompleksione chłopaczki to mamin synki...jest takie powiedzenie \"jaki kołek taki klin... jaki ojciec...\"to nie tylko wina matek... ojcowie też są od wychowywania...

Gość Piękna 30latka
hgfhggfhg rozumiem, że czujesz sie dupkiem i odebrałeś personalnie moj zarzuty - wspólczuję

Gość a córki na egoistki
DZIECI powinno sie dobrze wychowywać, tak żeby nie były egostami. Precz z seksizmem autorko!

zgadzam sie z Tobą autorko!!! dziewczyna juz od najmłodszych lat jest zaprzegana do obowiązków domowych- i dobrze bo trzeba rodzicom pomagać, ale syna jakoś mamusia o nic nie prosi , nie wpaja mu że niektóre rzeczy wypadałoby żeby sam zrobił, np prał swoje brudy lub mył naczynia , a nie ustawiał stertę pod sufit. i jak sie to wielce oburzają Ci powyżej!! Bo ktoś śmiał powiedzieć że nic nie robią. (Faceci) Ale bieda jest jak taki laluś trafi na silna kobietę która go oduczy lenistwa i nicnierobienia. Głupie są niejktóre matki że tak tyrają, oj głupie

Gość thistime
napisalem, co o tym mysle i zostalem nazwany zakompleksionym facetem. Pff. Zazdroszcze tym facetom, ktorzy zostali jednak wychowani na chamow i cwaniakow.

Gość Piękna 30latka
Ja nie twierdzę że wszyscy mężczyźni tacy są, ale niestety sporo. jak można tak traktować kobiety jak milion przypadków tu opisanych? A ci wszyscy co sie oburzają to jest takie przysłowie: uderz w stół a nożyce sie odezwą

Gość a córki na egoistki
a nie ma kobiet egoistek???????????????????

Gość Piękna 30latka
thistime absolutnie nie nazwałam Cię zakompleksionym facetem, to była riposta to tych co bluzgają.

Gość Piękna 30latka
Nie twierdzę że nie ma, ale topik jest o tych matkach które wychowują synów na egoistów.

Piękna 30 latka: nieźle, poruszyć czuły punkt to zaraz wariują i się oburzają. wziąć jednego z drugim i do mycia podłogi , a co! albo niech odkurza, prasuje, myje naczynia , gotuje! Często przeciez i facet i kobieta pracują a obowiązki domowe spadają na kobiete, tak byc nie może, chyba że ktos tak kocha tego swojego próżniaka, że woli wszystko za niego robić :P

Gość thistime
do tych, co bluzgaja? O zakompeksionych facetach napisalas o 12:31 a bluzganie zaczelo sie o 12:33

Gość a córki na egoistki
a po drugie ..tatusie też wychowują :D Uprawiasz seksizm moja droga - masz pretensje, że dziewczynki sa zmuszane do różnych obowiązków a TY SAMA oczekujesz , ze tylko kobiety maja wychowywać, a męzczyxni nie - sama zwalniasz ich z tego obowiązku (pewnie zaraz znajdziesz tysiąc argumentów typu " a bo nie wiesz jak jest") Myśl!

Gość Piękna 30latka
Absolutnie nie. Po prostu w większości kobiety wychowują i TAK JEST. Ja nie oczekuję że same kobiety będą wychowywać dzieci, powinni to robić oboje. Thistime jeśli poczułeś sie urażony wybacz, nie taki był mój zamiar.

Gość a córki na egoistki
Powinnas była napisać RODZICE.... A NIE KOBIETY!!!!!! A skoro zgadzasz się na teorie typu "jest jak jest" to nie zaczynaj tego typu wątków

Gość Piękna 30latka
co ty bredzisz, jakie teorie? To nie teorie to życie!

Gość a córki na egoistki
apelujesz o zmiany-zacznij od siebie!!!!! nie oskarżaj kobiet o to czemu winni są oboje rodzice! zacznij od siebie, piękna

Gość Piękna 30latka
Mój apel może być skierowany do obojga rodziców to nie ma znaczenia bo problem i tak pozostaje, a ty czepiasz sie nieistotnych szczególików

Gość maly ujek
Mnie nikt nie wychowywal. Matka czasu malo miala, a stary mial wszystko w dupie. Umiem gotowac, robic zakupy, sprzatac, dbac o rachunki, drobne naprawy, cerowac, prasowac. Potrafie naprawic gniazdko, polozyc kafelki, naprawic kran, junkers, zamek, pomalowac, polozyc gladz, tynkowac. Potreafie tez naprawic auto. Naprawic kompa. Nie potrafie sie sam leczyc i plombowac zebow ;-)

Gość a córki na egoistki
to bardzo istotny szczególik - pokazuje jak mysli społeczeństwo (Ty) , co mysli o roli kobiety - a konsekwencje są takie jak niektórzy piszą - część mężczyzn ma "dwie lewe ręce". Najpierw zgadzasz sie na okresloną role kobiet, a potem dziwisz sie efektom. To jak zatytułowałas topik świadczy o tym, że sama jesteś źródłem problemów!

Gość a córki na egoistki
pijesz piwo, które nawarzyło społeczeństwo w postaci ludzi takich jak ty. ps. i podkreslam, jest mnóstwo kobiet egoistek;)

Gość Piękna 30latka
odwracasz kota ogonem, w ogóle nie rozumiesz problemu. Ujek zazdroszczę Twoje ukochanej!

Gość a córki na egoistki
obawiam się, że to ty nie rozumiesz problemu , tylko dajesz upust swojej złości ...ja nie odwracam kota ogonem tylko zwracam ci uwagę na skanadliczną stronniczość Twojego postu, tak jakby pisała go 12 latka a nie 30 latka. ale nie oczekuję, że przyznasz mi rację - pewnie RODZICE nie nauczyli ciebie tego. Pa, brnij dalej i baw się dobrze