Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hot night

Nie lubicie lodów?

Polecane posty

Gość Hot night

Moja byla dziewczyna 2-3 razy "probowala" to zrobic, ale w koncu oznajmila, ze to nie jest romantyczne ani czułe i ze poniza to dziewczyne. Powiedziala, ze juz wiecej tego nie zrobi. To jak to jest w koncu? To jest dla was przymus?

Gość kkkkkkkkkkkkkk
to indywidualna kwestia-dla mnie to nie przymus,facet nawet o to mnie nie prosil-sama wyszlam z taa inicjatywa,teraz nie wyobrazam sobie gry wstepnej bez sexu oralnego,stalo sie to calkem normalne.

usta i genitalia sa to strefy erogenne wiec jak nie ma hamulcow moralnych,estetycznych kulturowych itp.to poz 69 jest podniecajaca dla obydwu parterow

Gość kkkkkkkkkkkkkk
calkowicie sie zgadzam-ludze nie robia tego wlasnie z powodu jakis barier psychicznych-brzydza sie albo uwazaja ze to zle i grzeszne.

Gość bnbnbnbnbnbn
a ja niestety też mam jakieś problemy z tym... wiem że mój facet bardzo by chciał i tez \"próbowałam\" ale nigdy nie wzielam go całego do ust - jakos tak nie potrafie.Skonczylo sie na całowaniu po wierzchu i nie mogę nic więcej pomimo że kocham go całym sercem i jestesmy ze soba prawie 4 lata...

Gość Hot night
bnbnbnbnbnbn - ona wlasnie tez tak robila - calowala po wierzchu, zreszta pogryzla mnie za 1 razem :P miala bariery moralne...

Gość ale jajaaaaaa
to chyba ma bardzo wystające zęby, jak przy całowaniu gryzie ;)

Gość Hot night
dodam tylkoze moja dziewczyna ma na imię Stefan i jest nieslubnym synem mojego dziadka :classic_cool:

Gość ale jajaaaaaa
ja też tak miałem pomogło piłowanie zębów u weterynarza

Powiem wam, że ja jestem od prawie 5 lat mężatką, i dopiero od niedawna robię loda mężowi, on to lubi, ale nigdy nie robił mi dobrze ustami. Nie jest to nie przyjemne, w zasadzie nawet mi się podoba. A też nie mogłam się przemóc. On był moim pierwszym kochankiem, ja byłam druga. Nie wiem jak go namówić, do tego, żeby on sie przemógł, on nie potrafi rozmawiać o seksie, zawsze muszę go ciągnąć za język, ja może też nie należę do tych otwartych, ale idzie mi lepiej. Bo ja rozpoczynam rozmowy o seksie, tylko że on ich nie podejmuje, albo mówi że musimy coś zmienić w naszym życiu seksualnym, jakoś je uatrakcyjnić. I na tym się kończy. Oral jest OK :)