Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibek2

pierwszy raz

Polecane posty

Gość bibek2

mam pytanko czy dziewczyna moze uprawiac stosunek podczas miesiączki (chodzi tu o pierwszy stosunek) i czy moze zajsc w ciąże

dziewczyna moze zajsc w ciaze teoretycznie podczas okresu i moze uprawiac seks podczas okresu ale chce ci sie?:P nie lepiej w normalny dzien?:) czysto bedzie i w ogole :P

Wiecie dziewczyny ja tez zawsze uwazalam ze seks podczas okresu jest blee...ale do czasu kiedy nie sprobowalam,. Jakos wtedy w te dni mam wieksza ochote i pozadanie zwyciezylo nad rozumem i szczerze powiem ,ze nie jest tak zle i nie jest prawda( przynajmniej w moim przypadku) ze dookola przez nas jest brudno(nie mowie tutaj oczywiscie o pierwszych dniach okresu,ale o koncowych 3 i dalej) A jezeli chodzi o zajjscie w ciaze podczas okresu to zalezy od dlugosci naszych cykli, jezeli masz tendencje do krotkich cykli to istnieje taka mozliwosc.

Gość ___maleńka1988___łódź
mam bardzo ważne pytanko co do pierwszego razu... co jeżeli facet dojdzie pierwszy?czy w ogóle dziewczynyw pierwszym razie"dochodzą"? co mogę zrobić dla faceta w tą pierwszą noc? proszę o pomoc;)