Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aluska 432876412

spozniajaca się miesiączka a temperatura

Polecane posty

Gość aluska 432876412

spóznia sie okres.. pare dni mialam gesty bilay nierozciagliwy sluz teraz w ogole nie mam. mierzylam temp w pochwie wczoraj i dzisiaj. Wczoraj wynosila ona 36.8 a dzisaj 36.6.. i wczraj wieczorem zobaczylam na majtkach plamke brazowego sluzu nie wiem co to bylo jak myslicie ciąża czy cos innego?

A mierzysz temperature przez caly cykl? Bo ja po tych dwoch dniach wnioskuje maly spadek temperatury, tak jakby na okres. A jest jakas mozliwosc ciazy?

Gość aluska 432876412
nie mierze przez cały cykl:O dopiero teraz zaczełam.. uprawialam seks 16.08 i 2,5 tyg temu ale zabezpieczylismy sie prezerwatywa ktora ne zsunela sie ani nie pekla, ale i tak starsznie sie boje..:( mam nadzieje ze niedlugo dostane okres

Ja w tym cyklu mialam podobnie,tylko ze ja na szczescie temperature mierze juz od roku i mniej wiecej wiem o co chodzi w moim cyklu, to naprawde pomaga. Jak dla mnie nie masz sie czym przejmowac. Ja ostatnio kochalam sie w dni plodne z prezerwatywa z ktora podobnie sie nic nie stalo, a i tak przezywalam...taki juz urok niektorych dziewczyn. A w ktorym dniu cyklu sie kochalas i jak dlugie masz cykle?

Gość aluska 432876412
moze jeszce ktos sie wypowie?

Gość aluska 432876412
cykle mam nieregularne :O ostatnia miesiaczke dostaklam 20 lipca. wiec kochalam sie 28d.c a ten poprzedni stosunek nie wiem dokladnie kiedy sie odbył:O moje cykle trwaja 32, 36 moj rekord to 45:P

ale nie masz sie czego obawiac, w koncu bylo zabezpieczenie, ktore nie peklo, nie zsunelo sie i nic podobnego sie z nim nie stalo. Nie masz sie czego obawiac. Jak na moje oko to dzis (bo byl spadek temp) albo jutro dostaniesz okres.

Gość aluska 432876412
eh mam taka nadzieje:) dziękuje ze odpisałas 👄

Gość aluska 432876412
tak, odrazu poprzebudzeniu ale wczoraj jakos wczesniej wstałam a dzisiaj pare godzinek pozniej.. czy to ma jakies znaczenie?

Ma poniewaz wtedy te temperatury nie sa wiarygodne. Najbardziej wiarygodna temperatura to temperatura mierzona przed godziną 7 , później ma ona tendencję do wzrostu, dlatego jeżeli zamierzasz obserwować swój cykl mierząc temperaturę radziłabym robić to wcześnie rano i zawsze o tej samej porze. Ja np. nastawiam sobie budzik na 6:30, mierzę temperaturkę i idę dalej spaciu.

Gość aluska 432876412
hm wlasnie wczoraj wstalam jakoś przed 7.. mowisz ze ma tendencje do wzrostu, to jak pozniej wstalam i mialam 36,6 to jaka by byla temperatura gdybym ja zmierzyla o 7 :P

Dużo zależy od Twojego trybu życia, stresu, alkoholu. Na podstawie Twoich dwóch temperatur nie mogę Ci za dużo powiedzieć, bo to wszystko zależy przede wszystkim od Twojego organizmu. Mogę jedynie powiedzieć, że chyba był to spadek temperatury, który u mnie najczęściej warunkuje nadejście okresu.

Gość aluska 432876412
DOSTALAM OKRES!!!!!!:D :D :D :D:D:D:D: tak sie ciesze:)) Dzoewczyny!! nie warto sie stresowac! jednak nerwy robia swoje:) TYdzien mi sie spozniala a tu prosze:D tesknilam juz za tym bolacym brzuchem:)