Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicuie

zy ślub bez tego wszystkiego ma jakiś sens? bo boję się, że goście uciekną.

Polecane posty

Gość co myślicuie

Nie będzie błogosławieństwa, piosenki dla rodziców, pierwszego tańca, oczepin, ślubu kościelnego, białej sukni itp.

Gość lodzia z przemyśla
Nie uciekną Chyba ze są zaściankowymi matołami Jak mnie ktos zaprasza na ślub, to albo nie idę wcale, bo ta osoba jest dla mnie za mało bliska, albo idę i niewazne, co takm urzadziła , ważne być z nią w takim dniu

ee czemu maja uciec? ja bym poszla nawet z ciekawosci bo nigdy nie bylam na slubie cywilnym.

okokoko! dzieki! ja bym naprawde do Ciebie przyszla tylko cholera akurat wtedy biore swoj! ;(

Hehehehe, no fakt :) Wiesz co jest zabawne, że sama nigdy nie byłam na takim ślubie i nawet nie wiem jak to wygląda :D hehehe będzie ubaw :D

Gość akrobatka
nic sie nie przejmuj tylko rob swoje..To ma byc Twoj dzien i basta... Jesli tak sobie wymysliliscie to tak ma byc.A ludzmi sie nie przejmuj bo i tak wszystkim nie dogodzisz-chocby byly te wszystkie elementy to i tak ktos powie,ze cos bylo nie tak-czegos brakowalo,albo cos bylo niepotrzebne... Wszystkiego Najlepszego i bawcie sie dobrze na SWOIM weselu...